2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

CPAC Magyarország 2024 13:30

Célpont

Célpont: Két karodban

Lehet, hogy épp Radnóti miklósversét szavalta magában Gyurcsány Ferenc, amikor Ráczné Földi Juditot ölelgette a parlamentben? A politikusok meglepődtek, az emberek felháborodtak, a mémgyárak felbuzdultak, mi pedig... bárcsak ne láttuk volna.

  • Célpont: Két karodban

Gyurcsány először szorosan lefogta Ráczné Földi Judit karjait, majd meglehetősen közel hajolva hozzá, a fülébe súgott valamit. A látottak több politikust zavarba ejtettek.

Az internet népét úgy tűnik megihlette a bukott miniszterelnök akciója. Sorra születtek a mémek, rámutatva a helyzet komikumára. Többen Dobrev Klára mellett Vadai Ágnest is belevették - a szerintük - többszereplős szerelmi kapcsolatba.

Nem mindenki örült a jelenetnek. A 444 szerint gyurcsány leuralta képviselőtársát, és az egész jelenetnek olyan íze volt, mintha trófeaként mutogatná Rácznét a parlamenti patkónak.

Pár éve a monoklis Vadai Ágnes vezetésével az egész dk felemelte a szavát a nőket ért erőszak miatt. Most meg? Egy szó nem hangzott el sem tőle, sem Szabó Tímeától, Kunhalmi Ágnestől vagy a többiektől.

A Momentum viszont úgy tűnik nem állt be az ellenzéki képmutatók sorába. Orosz Anna Facebook oldalán kelt ki magából

Azóta kiderült az is, hogy Gyurcsány Ferenc azt súgta politikustársa fülébe: És még a Felcsút is kikapott a hétvégén. Ezek a te napjaid.

És, hogy mit szól ehhez Klára asszony? Még nem tudjuk, hiszen a pártelnök felesége nem reagált az esetre. A hallgatás is lehet beszédes.... 

További témáink:

  • Ismét alkot a baloldal. A hetekben egy újabb botrányos rendelőfelújításra derült fény a XV. kerületben. Visszaélés és károkozás. És, hogy mit tesz most a DK-s polgármester? Hallgat.
  • A szomszédban dúló háború és a vele érkezett infláció és a magasba szökő energiaárak hatalmas nyomást helyeznek Európára és Magyarországra egyaránt. Ameddig Nyugat Európában a fegyverszállítás és a szankció pártján állnak, addig a magyar kormány folyamatosan azért küzd, hogy minél hamarabb béke és biztonság legyen a szomszédban.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!