2024. 05. 15. Szerda Zsófia, Szonja napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:25

Célpont

Célpont: keménykedés és agresszió a baloldalon + videó

Hogy mi a jellemzője egy kifáradt, kiégett és ötlettelen társaságnak? Hát a verbális erőszak és arcoskodás. Ez történt a napokban a Momentum háza táján is.

  • Célpont: keménykedés és agresszió a baloldalon + videó

A napokban a Momentum országgyűlési képviselője, Bedő Dávid Facebookon üzent többek között Trombitás Kristóf publicistának és Deák Dániel politikai elemzőnek, hogy verekedni szeretne velük, annak apropóján, hogy meg nem erősített sajtóértesülések szerint az egyik kereskedelmi csatornán induló új műsorba, szorítóba lépne a két megafonos influenszer.

Bedő Dávid bejegyzése alatt egy másik párbeszéd is kialakult, ahol Apáti Bence publicistát is kiütné a képviselő.

A momentumosok elkezdtek keménykedni és indulatra váltják a sikertelenségüket, hiszen a statisztikák szerint is mélyrepülésben vannak.

A jobboldali érzelmű közéleti szereplőket viszont nem csak Bedő Dávid szeretné elagyabugyálni.

A balliberális tüntetések porondmestere Molnár Áron arra a kérdésre, hogy melyik közéleti szereplőt hívná ki egy bokszmeccsre, elmondta, hogy legszívesebben a PestiSrácok valamelyik újságírójával szemben vagy egy Megafon tag ellen húzna kesztyűt.

Keménykedés, arcoskodás és fizikai erőszakra való felhívás. A balliberális oldal teljesen kimerült az elmúlt 14 évben.

Semmi újat nem tudnak mondani ezért megpróbálnak agresszív retorikával fellépni a nemzeti oldal ellen.

A teljes sikertelenségre és az ötlettelenségre pedig úgy tűnik, hogy egy ideig nem fognak semmilyen megoldást találni.

Teljes riport: 

Fotó: NoÁr, vagyis Molnár Áron radikális baloldali aktivista

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Célpont - Karácsonyék körül szorul a hurok  + videó

Célpont - Karácsonyék körül szorul a hurok + videó

Karácsony Gergely 2019-es főpolgármester-jelölti kampányát is külföldről finanszírozták. Az akkori működési struktúra kísértetiesen hasonlít a 99 Mozgaloméhoz. A Mediaworkshöz dokumentumok és hangfelvételek is kerültek. A kérdés már csak az, hogy a főpolgármester ezekre is nagy ívben tenni fog-e.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!