2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szikla - lángok ölelésében 03:00

Célpont

Célpont - Karácsony szerint a bizonyítékok nem bizonyítékok + videó

A főpolgármester egyfolytában hazugsággal vádolja a Magyar Nemzetet, érdemi cáfolatot azonban még nem adott a 2019-es kampányfinanszírozásával kapcsolatos kérdésekre. A Magyar Nemzet hiába mutatott be dokumentumokat, szerinte azok nem bizonyítanak semmit.

  • Célpont - Karácsony szerint a bizonyítékok nem bizonyítékok + videó

Az én összes kampányom minden magyar jogszabálynak megfelelő módon történt - ezt állította a főpolgármester még múlt héten, amikor újságírók arról kérdezték, hogy érkezett-e külföldről pénz a 2019-es kampányába.

A Magyar Nemzet írt arról, hogy egy eredetileg autókölcsönzéssel foglalkozó cég rejtélyes külföldi megbízásból szerzett több mint 100 millió forintjából finanszírozhatták Karácsony Gergely öt évvel ezelőtti főpolgármester-jelölti kampányát.

A Bajnai-féle DatAdatos kör áll Karácsony Gergely külföldi kampányfinanszírozása mögött

- erre már Budai Gyula hívta fel a figyelmet. A nagyobbik kormánypárt országgyűlési képviselője azt mondta, a külföldi cég mögött Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc emberei állnak.

Közben május 23-án délután maga Karácsony Gergely számolt be arról a közösségi oldalán, hogy házkutatást tartott jogi főtanácsadójánál és ügyvédjénél, Tordai Csabánál, illetve több magánlakásban is a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

Karácsony politikai leszámolásról beszél, ugyanakkor a hatósági intézkedés nyilvánvalóan a főváros vezetőjének 2019-es külföldi kampányfinanszírozási botrányával van összefüggésben.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Célpont – Vágtatott a Tisza a Rónain át... + videó

Célpont – Vágtatott a Tisza a Rónain át... + videó

5 nappal ezelőtt lezárult a kampány, véget értek a választások. És hogy mi történt azóta? Elemzők szerint Magyar Péter a teljes ellenzéket leváltotta. Az új messiás azonban nem pihen: a választások után pezsgőt bontott bulizott egyet, aztán kirohant az ATV stúdiójából, az ott dolgozókat pedig felekezeti hovatartozás alapján listázni kezdte.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!