2023. 10. 04. Szerda Ferenc napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Hitvallók és ügynökök 03:00

Célpont

Célpont: Karácsony Gergely lakógyűlése maga a vicc

Karácsonyék az elmúlt hetekben kezdték el postázni propaganda kérdőívüket a budapestieknek, azonban azóta az interneten mást sem látni, mint azt, hogy a megkérdezettek bontatlanul dobják a kukába a borítékokat. De mégis milyen kérdéseket tartalmaz ez a lakógyűlés?

  • Célpont: Karácsony Gergely lakógyűlése maga a vicc

Az első kérdés arra vonatkozik, hogy a lakók mit gondolnak mennyi adót kellene fizetnie Budapestnek. Ezt ne is boncoljuk bővebben, mi meghagynánk a közgazdasági kérdéseket a közgazdászoknak, úgyhogy nézzük a kérdőív további pontjait.

Értelmes, valós párbeszédet előidéző kérdésekre azonban itt sem számíthatunk Karácsonytól.

Tarlós István, a város korábbi főpolgármestere szerint viszont a legnagyobb probléma a kérdőívvel nem más mint, hogy hazugságokat tartalmaz.

A második kérdésben viszont már viszont egy nagyon érdekes téma merül fel. Karácsony azt állítja, hogy veszélyben van a közösségi közlekedés helyzete.

Adásunkban bemutatjuk helyzet határozottan ijesztő és elkeserítő, de vajon látják és felismerik ezt a problémát a balos politikusok is?  

Toroczkai László szerint a tömegközlekedési járműveken, a megállókban és az aluljárókban eluralkodott helyzet tarthatatlanná vált mára.

Ez tehát a baloldali módi. Fejlesztés nincs. Állagmegóvás nincs, rend nincs de feleslegesen elköltött milliárdok és kényszer hitelek azok vannak.

Vajon, meddig hajlandóak a Budapesten élők elviselni, hogy a hozzá nem értő vezetésből fakadó problémák bizony rajtuk csattannak. 

 

További témánk: 

  • Pécs MSZP-s vezetése csak úgy fürdőzik a botrányokban. Telekcserék, bérlakásmutyik és még a tömegközlekedés helyzetével is vannak gondok bőven.

 

 

 

További epizódok

Célpont: Pankotai Lilit is kiveti magából a balliberális oldal?

Célpont: Pankotai Lilit is kiveti magából a balliberális oldal?

Karsay Dorottya, Nagy Blanka, Kálló Dániel és Pankotai Lili. Mi a közös ezekben az emberekben? Az hogy a balliberális oldal rátelepszik, majd kidobja magából ezeket a felkarolt fiatal aktivistákat. De elérnek velük bármit is saját hatalmi céljaik elérésében? 2023. október 01.
Célpont: Népszerűvé vált a randalírozás a klímaaktivisták körében

Célpont: Népszerűvé vált a randalírozás a klímaaktivisták körében

Önkezűleg bebetonozott végtagok, festékkel összekent műalkotások és egyéb őrült dolgok amit a sötétzöld klímaaktivisták csináltak a "bolygónkért". De itthon vajon képviselve van tettekkel is a klímavédelem? 2023. szeptember 24.
Célpont: Újra a porondon a régi farkas

Célpont: Újra a porondon a régi farkas

Vona Gábor politikai szerepvállalása kimondottan sokrétű. Most utánajártunk, hogyan jutottunk el a szélsőjobbos farkastól a eimicskás Vonán át a Második Reformkor elnöki székéig. 2023. szeptember 17.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Célpont: atomkaland Szibériában

Célpont: atomkaland Szibériában

A világ első külföldi televíziós stábjaként a HírTV csapata forgathatott az orosz Roszatom szupertitkos úszó atomerőművén – az Akademik Lomonoszovon, amelynek a technológiája megoldhatja az egész világ energetikai problémáit. Az egyedülálló és exkluzív kaland Csukcsföldön!
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!