2024. 10. 25. Péntek Blanka, Bianka napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sajtóklub 22:50

Célpont

Célpont - Így látta a Legenda söröző vezetője a nem mindennapi ügy miatt elrendelt TEK-akciót + videó

Az FBI jelzése alapján lecsapott a TEK több fiatalra, akik merényletet tervezhettek az október 23-i nemzeti ünnepen egy védett személy ellen. Egy fiatalt letartóztattak, igazságügyi elmegyógyító intézetben tartják fogva.

  • Célpont - Így látta a Legenda söröző vezetője a nem mindennapi ügy miatt elrendelt TEK-akciót + videó

Íme, az a felvétel, amin az látható, hogy a TEK elfog egy, vagy több férfit, akik merényletet tervezhettek egy védett személy ellen a nemzeti ünnepen. Az amerikai hatóságok néhány hete jelezték a magyar szerveknek, hogy tudomásuk van egy esetleges tervezett terrorakcióról.  

A hatóság emberei egy XVI. kerületi szórakozóhelynél váratlanul csaptak le még múlt héten.

A szórakozóhely éppen tele volt az akció idején, azonban a TEK érkezését követően gyakorlatilag mindenki elhagyta a klubot - mondta el stábunknak az étterem vezetője. Állítólag air soft és hatástalanított lőfegyverek is előkerültek az ügy során.

Komolyan kell venni minden ilyen információt - ezt már a biztonságpolitikai szakértő mondta. Horváth József szerint a TEK-nek számolnia kellett azzal, hogy éles lőfegyverek is lehettek az elfogottaknál, hogyha ilyen akcióra készültek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Alakul a Tisza-maffia + videó

Vezércikk - Alakul a Tisza-maffia + videó

Bizalmi válság alakult ki a békési Tisza szigetek és a pártvezetés között, amely ezzel védelmébe vette a korábban pénzhamisításért elítélt Strausz Róbertet, aki 2005-ben 8 hónap, fogházban letöltendő szabadságvesztés büntetést kapott. A témáról a Vezércikk vendégei is elmondták a véleményüket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Célpontban az óellenzék + videó

Célpontban az óellenzék + videó

A legtöbb ellenzéki párt az életbenmaradásért küzd. Magyar Péter felbukkanása jelentősen átalakította a hazai belpolitikai életet. De kik lesznek anagy túlélők?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!