2024. 05. 04. Szombat Mónika, Flórián napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Az olasz futball magyar mesterei 03:00

Célpont

Célpont: Felháborodás és hatalmas torlódások, a pokolba kívánják az emberek az új „gerikarókat” + videó

Újabb „gerikarók” a városban, vagyis nagyobb dugók, több idegeskedés és rengeteg szmog! De mivel indokolta a főváros az új biciklisáv kialakítását a Szent István körúton?

  • Célpont: Felháborodás és hatalmas torlódások, a pokolba kívánják az emberek az új „gerikarókat” + videó

November elején kezdődött meg a Szent István körúton a parkolósáv helyén a gerikaróként is csúfolt zöld oszlopokkal védett kerékpársáv kialakítása.

Az Üllői út biciklisávja a fővárosban jelentős feszültségeket és veszélyes helyzeteket eredményezett. A probléma gyökerét az adott terület forgalmas, háromsávos útjának kétsávosra csökkentése és az újonnan kialakított biciklisáv logikátlan és szakszerűtlen kialakítása jelentette. Bár sok fővárosi támogatta az ötletet, hogy ezzel segítsék a kerékpáros közlekedést, de ezeknek az oszlopoknak a megvalósítási módja és helye miatt sokan nemtetszésüknek adtak hangot.

Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnöke sem ért egyet az új kerékpársávokkal, és az azokat övező karókkal. Koji László szerint emiatt már szinte alig tudnak munkát vállalni az építőipari cégek a belvárosban.

Van olyan buszsávból lett biciklisáv az Üllői úton, amely rendkívüli módon 3 és fél méter széles. A sávot zöld, hajlékony műanyag cölöpökkel szegélyezték, amelyek nem nyújtanak megfelelő védelmet a kerékpárosok számára. Az új bicikliőrület most a Szent István körutat érte el, ami a Nagykörúton a Jászai Mari tér és Nyugati Pályaudvar közötti útszakaszt foglalja magába.

Tragédia, borzalom. Ezek a szemetek, amit csinálnak, ez borzalom

- nyilatkozta stábunknak egy autós.

Volt, aki nem tett lakatot a szájára, és nagyon velős véleményt fogalmazott meg: 

Undorító úgy, ahogy van! Föl kellene dugni a Karácsony s_ggébe az összes bóját!

Teljes riport: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!