2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Szélesvásznú történelem - Szinbád 11:05

Célpont

Célpont: Felesleges és selejtes pénzszórás a fővárosban

Négy év telt el azóta, hogy az ország fővárosának vezetését átvette a baloldal. Ez idő alatt Karácsony Gergely jó pár ígéretet tett, sok beruházást elkezdett, egy-kettőt pedig még be is fejezett. Most az vettük végig, hogy ezeket mégis mekkora eredményességgel és hogyan tette.

  • Célpont: Felesleges és selejtes pénzszórás a fővárosban

A beruházások - ha egyáltalán befejezik - akkor azok alacsonyabb szintű műszaki tartalommal és félig készülnek el, a lakókat érintő problémákkal nem foglalkoznak, hanem helyette kutyapiszoárnak nevezett betontömböket építenek 120 ezerért, autóval közlekedni pedig szinte lehetetlen.

Nyilván, nem titok ma már, hogy Karácsonyék célja pont az, hogy ne is közlekedjen senki autóval, így történt az, hogy a Nagy- és Kiskörúton is az autósoktól egy-egy sávot elvettek és helyette kerékpársávok vannak.

Kibabrált a főpolgármester a Rákos-patak környékén élőkkel is. Hiába volt a hangzatos fejlesztés és revitalizáció 470 millióért két évvel ezelőtt, ma, mivel nem gondozzák a helyet, térdig érő gaztengerben futhatnak a helyiek vagy sétáltathatnak kutyát a patak mentén.

Karácsonyék hiába hisztiznek állandóan azon, hogy nincs pénze Budapestnek a fejlesztésekből a rávalót kispórolják és olyan felesleges dolgokra költenek amik vagy nem működnek vagy egyszerűen csak nincs rá szükség.

Ez a baloldali módi: Felesleges és selejtes pénzszórás az emberek megkérdezése nélkül, látszat intézkedések, és haszontalan vagy be nem fejezett projektek.

További témáink: 

  • Sok olyan helyzet volt a közelmúltban, ahol a balliberális ellenzéknek megoldás helyett a hergelés és rendbontás volt az eszköze. A tanárok bérrendezése pont egy ilyen téma.
  • A sajtószabadság megkérdőjelezhetetlen Magyarországon. Azon viszont már meg sem lepődünk, ha külföldi balos képviselők ezt nem akarják elfogadni.

Teljes adás: 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Így értékelte Luciano Spalletti az albánok elleni meccset

Így értékelte Luciano Spalletti az albánok elleni meccset

Nem volt teljesen elégedett csapata játékával Luciano Spalletti, a címvédő olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, aki szerint együttesének sokkal határozottabban kell majd futballoznia csütörtökön, a spanyol csapat ellen, mint tette azt szombaton este Albániával szemben a németországi Európa-bajnokság B csoportjának első fordulójában.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Célpont – Vágtatott a Tisza a Rónain át... + videó

Célpont – Vágtatott a Tisza a Rónain át... + videó

5 nappal ezelőtt lezárult a kampány, véget értek a választások. És hogy mi történt azóta? Elemzők szerint Magyar Péter a teljes ellenzéket leváltotta. Az új messiás azonban nem pihen: a választások után pezsgőt bontott bulizott egyet, aztán kirohant az ATV stúdiójából, az ott dolgozókat pedig felekezeti hovatartozás alapján listázni kezdte.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!