2023. 03. 29. Szerda Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Célpont

Célpont: Fekete pénzek Márki-Zay Péter mozgalmában

Nem voltak bejelentve, aktivistaként dolgoztak és a fizetésüket pedig zsebbe kapták az MMM úgynevezett „munkatársai”. Többek között erről is beszélt a Célpontnak a Márki-Zay Péter vezette Mindenki Magyarországa Mozgalom egykori kollégája. Korábban arról is beszámolt, hogy gyanús körben folytak az utalások és a foglalkoztatások.

  • Célpont: Fekete pénzek Márki-Zay Péter mozgalmában

A tartalomból: 

Ha nincs pénz az a baj, ha van pénz az a baj

A kormány jelentős támogatást ad az önkormányzatoknak, de egyes balliberális városvezetők nem fogadják el. Lehet azért, mert nem dollárban kapják?

Durva sarc a Józsefvárosban

Január elsejétől a legdrágább övezetben akár 150 ezer forintot is fizethetnek az első autó után a VIII. kerületben élők. A baloldali Pikó András vezette önkormányzat döntése értelmében a változás mindenkit érint, de azok a családok járnak a legrosszabbul, akiknek 2 autójuk van, vagy új lakásba költöznének.

Súlyos autórongálások a VIII. kerületben

A józsefvárosiakat a példátlanul magas lakossági parkolási díj mellett az is bosszantja, hogy egyre gyakoribbak az olyan esetek amikor utcán parkoló autóikat megrongálják.  

 

Fekete pénzek

A Célpont múlt heti adásában megszólalt a Márki-Zay Péter vezette Mindenki Magyarországa Mozgalom egykori kollégája is. A volt munkatárs a gyanús körbe utalások mellet azonban arról is beszélt, hogy hogyan foglalkoztatták őket a kampányban. Azt állítja aktivistaként dolgoztak, nem voltak bejelentve, fizetésüket pedig kézbe kapták. Márki-Zay erre azt mondta: ha kapott fizetést örüljön neki. Most továbbvisszük az ügyet.

Adásunk végén pedig összefoglaltuk a hét legfontosabb politikai eseményeit. 

Teljes adás: 

 

 

További epizódok

Célpont: Bécsi perec és kolbász helyett halal kebab

Célpont: Bécsi perec és kolbász helyett halal kebab

Míg Budapesten éjszaka legtöbbször a hangosan bulizó külföldi társaságok zavarják a lakókat, addig tőlünk csupán 250 kilométerre, Ausztria fővárosában már egészen más problémákkal küzdenek az ott élők. 2023. március 26.
Célpont: Évről évre politikai akciót csinál az ellenzék az ünnepből

Célpont: Évről évre politikai akciót csinál az ellenzék az ünnepből

Megemlékezés helyett tüntetés és nagygyűlés, ez a mai magyar ellenzék. Évről évre politikai akciót csinál az ellenzék az ünnepből, de bármennyire is szeretnék, nem sikerül politikai hasznot csiholniuk belőle. Egy év múlva választások és a balliberális oldal még mindig az útját keresi. 2023. március 19.
Célpont: Két karodban

Célpont: Két karodban

Lehet, hogy épp Radnóti miklósversét szavalta magában Gyurcsány Ferenc, amikor Ráczné Földi Juditot ölelgette a parlamentben? A politikusok meglepődtek, az emberek felháborodtak, a mémgyárak felbuzdultak, mi pedig... bárcsak ne láttuk volna. 2023. március 12.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Célpont: A gyerek szent és sérthetetlen

Célpont: A gyerek szent és sérthetetlen

A gyerek szent és sérthetetlen - szól a magyar álláspont. Két hete robbant ki azonban a botrány amely a teljes magyar közvéleményt felháborította. Egy pedagógiai asszisztens ugyanis 15 éves diákjával ápolt szexuális viszonyt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!