2023. 03. 23. Csütörtök Emőke napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:10

Célpont

Célpont: Brutális kegyetlenséget próbálhattak meg eltussolni az újpesti gyermekotthonban

Rendszeresen molesztálhattak egy ötéves kislányt Újpesten, egy önkormányzati fenntartású gyermekotthonban. Az esetről a Célpont szerkesztősége tavaly év végén értesült, amikor az otthon egyik dolgozója megkereste a stábot.

  • Célpont: Brutális kegyetlenséget próbálhattak meg eltussolni az újpesti gyermekotthonban

Arra hívta fel a figyelmet, hogy az intézményben dolgozók tájékoztatták az egység szakmai vezetőjét az abúzusról, ő azonban nem intézkedett és próbálta eltussolni az ügyet. Így a hatóságok végül csaknem egy hónappal az eset után kezdték el vizsgálni az ügyet.

Az Origo a HVG, a Blikk a Bors és Telex 2 hete írt először az ügyről. A legtöbb portál annyit közölt, hogy egy ötéves kislányt többen és rendszeresen is szexuálisan molesztáltak az újpesti önkormányzat kezelésében álló Gyermekek Átmeneti Otthonában.

A baloldali önkormányzat vezetése alá tartozó intézményben hosszú ideig semmit nem tettek, majd megpróbálták eltussolni az ügyet. Nagy István, a kerület fideszes önkormányzati képviselője szerint hetek teltek el, mire a hatóságok értesülhettek az ügyről, ez pedig az intézmény vezetőinek valamint a kerület alpolgármesterének a felelőssége.

A politikus szerint egyértelmű, hogy kik tehetők felelőssé amiatt, hogy az ügy nem került azonnali bejelentésre.

Teljes adás: 

További témáink: 

  • Dollárok, eurók, frankok, ismeretlen alapítványok és a magyar baloldal. Ők az elmúlt 30 év legnagyobb politikai befolyásolási botrányának szereplői. A nemzetbiztonsági bizottság a héten hozott nyilvánosságra egy újabb titkosszolgálati jelentést, amelyből megint érdekes részletek derültek ki.
  • Vajon mennyire független és objektív az a média, amit külföldről finanszíroznak, olyanok akik a magyar médiaviszonyokat akarják befolyásolni? Hát persze, hogy semennyire.
  • Tovább gyűrűzik az uniós korrupciós botrány. Akár magyar baloldali képviselők is érintettek lehetnek az ügyben, hiszen többen is szoros kapcsolatot ápoltak Eva Kailival, a bukott korrupt baloldali EP-alelnökkel. Sőt, a legfrissebb információk szerint Kaili nővére is benne volt a korrupciós ügyekben.

Borítókép: illusztráció (Shutterstock)

 

További epizódok

Célpont: Évről évre politikai akciót csinál az ellenzék az ünnepből

Célpont: Évről évre politikai akciót csinál az ellenzék az ünnepből

Megemlékezés helyett tüntetés és nagygyűlés, ez a mai magyar ellenzék. Évről évre politikai akciót csinál az ellenzék az ünnepből, de bármennyire is szeretnék, nem sikerül politikai hasznot csiholniuk belőle. Egy év múlva választások és a balliberális oldal még mindig az útját keresi. 2023. március 19.
Célpont: Két karodban

Célpont: Két karodban

Lehet, hogy épp Radnóti miklósversét szavalta magában Gyurcsány Ferenc, amikor Ráczné Földi Juditot ölelgette a parlamentben? A politikusok meglepődtek, az emberek felháborodtak, a mémgyárak felbuzdultak, mi pedig... bárcsak ne láttuk volna. 2023. március 12.
Célpont: Fokozódó autósüldözés a fővárosban

Célpont: Fokozódó autósüldözés a fővárosban

Újabb „közlekedésbiztonsági” tervekkel rukkolt elő Budapest főpolgármestere miután februárban ismét egy halálos baleset történt a Nagykörúton. 2023. március 05.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Célpont: A gyerek szent és sérthetetlen

Célpont: A gyerek szent és sérthetetlen

A gyerek szent és sérthetetlen - szól a magyar álláspont. Két hete robbant ki azonban a botrány amely a teljes magyar közvéleményt felháborította. Egy pedagógiai asszisztens ugyanis 15 éves diákjával ápolt szexuális viszonyt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!