2024. 04. 14. Vasárnap Tibor napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Bayer show 21:10

Célpont

Célpont - Atombomba vagy kipukkadt lufi?

Magyar Péter bemutatta és nyilvánosságra is hozta a hangfelvételt, amit bizonyítéknak szánt. A kormány azonban nem mondott le. Közben volt felesége egyre brutálisabb részleteket oszt meg arról, hogy milyen ember is lehet az ellenzék új messiása.

  • Célpont - Atombomba vagy kipukkadt lufi?

Magyar Péter a hangfelvétellel kapcsolatban az elmúlt hetekben még úgy fogalmazott: ha nyilvánosságra kerülnek ezek a bizonyítékok, a kormány nem tehet mást, minthogy lemond.

Fontos leszögezni, nem csak azt vizsgálja az ügyészség hogy a hangfelvétel mit tartalmaz, hanem azt is, hogy milyen körülmények között készült, hiszen ez egy privát beszélgetés volt felesége és közte családi otthonukban.

A felvétel készítésének körülményeiről pedig az igazságügyi miniszter közösségi felületén úgy írt,

Provokált. A sajtóban megjelenő pletykákat felolvasta és mivel már napok óta terrorizált, azt mondtam, amit hallani akart, hogy minél előbb szabaduljak. Egy ilyen helyzetben minden emberrel előfordulhat, hogy megfélemlített állapotban olyanokat mond, amiket nem gondol komolyan.

Nem bántalmaztam a feleségemet, a feleségem nem volt megfélemlítve - állítja Magyar Péter. Ahogy állította a napokban azt is, hogy a Hír TV nem kereste őt, interjúval kapcsolatban, csakhogy ez nem igaz.

Stábunk ugyanis március 18-án kereste őt, megkeresésünkre azonban a mai napig nem reagált.

Magyar Péter szerint a kormánynak azért kell lemondania mert az általa rögzített házastársi beszélgetésen elhangzik, hogy belenyúltak az ügyészségi anyagokba.

Emiatt az állítás miatt a rendkívüli sajtótájékoztatót tartott a Központi Nyomozó Főügyészség. Mindezt az ügyészség töretlen gyakorlata ellenére, miszerint egy folyamatban lévő nyomozás részleteit nem hozzák nyilvánosságra. A főügyész elmondta: jelenleg is tart a nyomozás és nincs olyan, hogy bármit kihúznak az ügyészségi aktából, minden iratnak megvan a sorsa - így reagált Fürcht Pál Magyar Péter állításaira. Úgy fogalmazott: a bizonyítékok kitörléséhez nem csupán az iratokat, hanem az ügyészek memóriáját is törölni kéne.

Teljes riport: 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Sajtóklub - Brüsszel szült egy szörnyszülöttet + videó

Sajtóklub - Brüsszel szült egy szörnyszülöttet + videó

Az Európai Parlament a héten elfogadta az új migrációs csomagot. A paktum tartalmazza a migránsok elosztására vonatkozó szabályozást, amely szerint ha valaki nem hajlandó befogadni őket, akkor bevándorlónként 8 millió forintot kell büntetésként fizetni. A hírről a Sajtóklub vendégei is véleményt mondtak.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Célpont – Magyar Péter „programja

Célpont – Magyar Péter „programja" rébusz vagy lenyúlás + videó

Polgári családban nőtt fel, liberálisnak vallja magát, baloldali és jobboldali szavazatokra hajt. Ezt hirdeti Magyar Péter saját politikájáról. Szakértők szerint azonban a programja csak egy nagy kérdőjel azon kívül, hogy felmondott néhány tételt a baloldali programlistából.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!