2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar ráadás 00:05

Célpont

Célpont: Antifa-terrorturizmus irányul Magyarországra

Újabb szélsőbaloldali támadás történt Budapesten. A pulóvere miatt verhettek össze egy 27 éves fiatalt múlt héten a VII. kerületi bulinegyedben.

  • Célpont: Antifa-terrorturizmus irányul Magyarországra

A súlyos sérülést elszenvedő sértettet a ruházata miatt támadhatta meg egy csapat külföldi vasárnap hajnalban.

Az áldozat Gábor egy, a 20-as évei végén járó srác, épületgépész technikusként dolgozik egy magyar kisvállalkozásnál; elmondása szerint még sosem volt táppénzen, ezért kissé szokatlan is volt neki az ügyintézés menete – mindenesetre így legalább kézügyében vannak az orvosi papírok, a látlelet a traumatológiáról, a szemészetről és a szájsebészetről is, bennük a ténnyel, hogy április 8-ról 9-re virradó hajnalban az ismert helyszínen ismeretlenek bántalmazták.

Kiderült: arccsonttörést szenvedett, ami alapból nyolc napon túl gyógyuló sérülés; még mindig be van vérezve a jobb szeme és homályosan is lát, ami szintén szokatlan neki, hiszen sosem volt szemüveges, most szemcseppekkel kezeli.

Az elkövetőkről többet egyelőre nem tudni, remélhetőleg a térfigyelő kamerák felvételei segítenek kézre keríteni őket. A fiatalok nem viseltek semmilyen megkülönböztető „antifa”-jelzést, ruhadarabot, de Gábor elképzelhetőnek tartja, hogy már korábban nézegették a tömegben, hogy kibe lehet belekötni ruházatuk alapján.

A kerültben lakók azonban arra panaszkodnak, nemcsak az Antifa-támadásoktól tartanak a kerület ugyanis évek óta rossz irányba halad. Az itt szórakozó külföldiek miatt szinte lakhatatlanná vált a környék.

További témáink: 

  • Mi a három összetevője annak, hogy teljesen komolyan vehetetlen legyél a politikában? Veszítsd el az identitásod, rúgj bele egy vallási közösségbe és persze dörgölőzz a külföldi nagyurakhoz.
  • Baloldali egyeduralom Pécsett. Hitelből hitelbe és adósságból adósságba. Ez lett a vége a nagy ellenzéki összeborulásnak.

Teljes adás:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!