2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Célpont

Célpont - Áll a bál Mártaszentimrén + videó

Nem csitulnak az indulatok a Felső-Mátrában. Előházi Péter polgármester még tavaly ősszel keveredett korrupciógyanús ügyekbe, akkor mindet tagadott most, hogy nyomozás folyik ellene, már nyilatkozni sem volt hajlandó.

  • Célpont - Áll a bál Mártaszentimrén + videó

Korrupciógyanús ügyek, kétes beszerzések, bujkáló polgármester és üvöltözésbe fulladó testületi ülés. Mátraszentimre és a környező települések az elmúlt években akkor keltették fel először a sajtó figyelmét, amikor kiderült, hogy az önkormányzat feloszlott, azonban a választásokig mégis kénytelen együtt dolgozni az önkormányzati testület és a többséggel gyakran egyet nem értő polgármester. Előházi Péter öt évvel ezelőtt civilként indult polgármesterjelöltnek a felső-mátrai településeken. Sokan ismerték hiszen síoktató volt a Mátraszentimrén, így meg is választották polgármesternek.

A lakók most csaknem 5 év után arra panaszkodnak egyáltalán nem történik fejlesztés a térségben és a polgármester nem is pályázik támogatásokra sem.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Célpont – Vágtatott a Tisza a Rónain át... + videó

Célpont – Vágtatott a Tisza a Rónain át... + videó

5 nappal ezelőtt lezárult a kampány, véget értek a választások. És hogy mi történt azóta? Elemzők szerint Magyar Péter a teljes ellenzéket leváltotta. Az új messiás azonban nem pihen: a választások után pezsgőt bontott bulizott egyet, aztán kirohant az ATV stúdiójából, az ott dolgozókat pedig felekezeti hovatartozás alapján listázni kezdte.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!