2024. 07. 23. Kedd Lenke napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:00

Célpont

Célpont - A kampányidőszak legizgalmasabb jelenetei + videó

Véget ért a kampány, lezajlottak a választások. Az elemzők kielemezték az elemezni valót, szóval lassan beköszönt az úgynevezett uborkaszezon. A Célpontban most felidézzük a kampányidőszak legmeghökkentőbb, legfelháborítóbb, vagy éppen legviccesebb pillanatait.

  • Célpont - A kampányidőszak legizgalmasabb jelenetei + videó

Menekülő politikusok, kiabáló politikusok, újságírókat sértegető politikusok, biztonsági őrök mögé bújó politikusok és gyanús ügyek. Csak néhány pillanatkép az elmúlt hónapokból, amiket a Célpont kamerája rögzített. A kampányidőszakra a felfokozott bel és külpolitikai hangulat rátett még egy lapáttal. Na, de nézzük mik voltak a legemlékezetesebb pillanataink.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Célpont - A sikerek receptjei + videó

Célpont - A sikerek receptjei + videó

Június 9-én két győzelmet aratott a Fidesz. Most következő összeállításunkban annak jártunk utána, hogy egy-egy megválasztott polgármester, miben látja a sikerének titkát.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!