2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Híradó 12:00

Célpont

Célpont: A baloldal pedofilvádakat szór az újságírókra + videó

Szintet lépett a baloldal, már pedofilvádakat szór az újságírókra. A DK politikusai először az MTVA riporterét, majd stábunkat gyanúsítgatták. Eközben a Gyurcsányista Rónai Sándor még hülyézett is egyet, amit végül megpróbált letagadni.

  • Célpont: A baloldal pedofilvádakat szór az újságírókra + videó

Botrányosan viselkedett a DK európai parlamenti képviselője, miután az M1 riportere az igazságszolgáltatással kapcsolatban kérdezte. Rónai Sándor válasz helyett támadni kezdte Császár Attilát, sőt burkoltan pedofíliával vádolta meg.

Egy botrány azonban nem volt elég a DK-s politikusnak. Fél órán belül újabbat okozott. Amikor úgy gondolta, hogy csak Császár Attila látja őt, provokálni kezdte. Azt kérdezgette tőle többször is, hogy hülye vagy?

A politikus azt gondolta, hogy titokban maradhat az eset, csakhogy operatőrünk, Fazekas Máté rögzítette az esetet. Ezt nem tudván Rónai Sándor utólag megpróbálta letagadni és magyarázni kívánta a megmagyarázhatatlant.

Alig néhány nap telt el, a DK tovább lépett és már stábunkat is lepedofilsegítőzte a párt országgyűlési képviselője. Barkóczi Balázs többször is megerősítette véleményét.

Rónai Sándor most már szintet lépett, akár csak a Demokratikus Koalíció

– reagált az őt ért burkolt pedofil vádakra és a lehülyézésre az érintett Császár Attila. Az MTVA hírterületi vezető szerkesztője szerint a gyermekek ügyén akar felkapaszkodni a DK.

A pedofil ügyet felplankolták és ezeknek a szerencsétlen ártatlan embereknek a helyzetét kihasználva olyan rágalmakat szórnak most már nem csak rám, hanem más újságíró kollégákra és fogalmaznak meg nyíltan olyan dolgokat, amelyek valótlanok, ami én ezt gondolom, hogy egy európai parlamenti képviselőtől, egy közszereplőtől teljes egészében elfogadhatatlan – hangsúlyozta Császár Attila, aki jogi lépéseket helyezett kilátásba.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!