2022. 10. 07. Péntek Amália napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Kék hírek

Visszahívja egyik termékét az Abonett

Ha ilyet vásárolt, ne egye meg, mérgező lehet!

  • Visszahívja egyik termékét az Abonett

Visszahívja egyik extrudált kenyerét az Abonett.

A megengedettnél magasabb aflatoxin-tartalom gyanúja miatt az Abonett visszahívja a gluténmentes extrudált kenyér, zöldségekkel 100 g-os termékét.

A visszahívással érintett termék adatai a következők:

Tételazonosító / minőségmegőrzési idő lejárata: 24.10.2023.

Termék EAN kódja: 5997148703625

Számlán szereplő cikkszám: KT01001

 

 

Kérjük, hogy a fenti azonosító adatokkal rendelkező megvásárolt terméket részünkre visszaküldeni szíveskedjen a 2740 Abony, Füzesér dűlő 16. postacímre, melynek a postaköltséget természetesen cégünk állja, valamint a visszárut kompenzálja. Kérjük ezért, hogy további információkért vegye fel cégünkkel a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén: kereskedelem@abonett.hu, Tel: (+36-53) 560-020” – olvasható a gyártó oldalán.

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) közzétett szakmai tájékoztatója szeriint az aflatoxinok már nagyon kis mennyiségben is mérgező, májkárosító, rákkeltő, a sejtek örökítő anyagát és a szervezet védekezőrendszerét károsan befolyásoló vegyületek. Nagy mennyiségben gyors lefolyású, akut mérgezést is okozhatnak, melynek során a kialakuló súlyos májelégtelenség akár halálhoz is vezethet – írja az Origo.

blikk.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!