2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 06:00

Kék hírek

Vádemelés a diáklány molesztálója ellen

A Salgótarjáni Járási Ügyészség vádat emelt egy 46 éves salgótarjáni férfival szemben, aki egy novemberi délelőtt Salgótarján belvárosában molesztált egy diáklányt.

  • Vádemelés a diáklány molesztálója ellen

A férfi 2021. november 24-én délelőtt Salgótarján belvárosában meglátott, majd követni kezdett egy diáklányokból álló csoportot, akik az iskolájuk tornatermétől az oktatási intézményük felé tartottak. Amikor utolérte a csoport végén haladó 16 éves lányt, a kabátját hátulról felemelte, és a sértettet a fenekénél fogdosni és simogatni kezdte. 

A szeméremsértő magatartás hatására a sértett felsikoltott, majd a férfi kezét magától ellökte és társaival együtt egy a közelükben tartózkodó pedagógushoz futott, akinek sikerült elzavarnia a molesztálót. 

A férfivel szemben a Salgótarjáni Járási Ügyészség emberi méltóságot sértő szeméremsértés vétsége miatt emelt vádat, felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását indítványozva. 

Mivel a vádlottat mentális állapota enyhe fokban korlátozta abban, hogy cselekménye társadalomra veszélyes következményeit felismerje, az ügy tárgyaláson kívül nem bírálható el, a bírósági eljárást a Salgótarjáni Járásbíróságnak az általános szabályok szerint le kell folytatnia.

 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Ismét bíróság előtt Muki, a magyarcsanádi lány gyilkosa

Ismét bíróság előtt Muki, a magyarcsanádi lány gyilkosa

Elkezdődött annak a makói férfinak a pere hétfőn a Szegedi Törvényszéken, aki tíz hónappal azután, hogy szabadult a különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt rá kiszabott büntetéséből, tavaly tavasszal megpróbálta megfojtani nővérét.
Halálos lakástűz volt Apcon

Halálos lakástűz volt Apcon

Lakástűzben meghalt egy ember advent első vasárnapján a Heves vármegyei Apcon - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője az MTI-vel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!