2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Kék hírek

Vádalkut kötött, 25 év börtönt kapott Orsolya gyilkosa

Orsolya családja még nem reagált nyilvánosan az ítéletre.

  • Vádalkut kötött, 25 év börtönt kapott Orsolya gyilkosa

25 év börtönbüntetést kapott a New Yorkban megölt magyar családanya, Orsolya gyilkosa. A 44 éves David Bonola vádalkut kötött, és bűnösnek vallotta magát emberölésben. Orsolya családja még nem reagált nyilvánosan az ítéletre. Az ügyészség egyelőre nem hozta nyilvánosságra, miért minősítették vissza a vádat gyilkosságról emberölésre. A szóvivő a DailyMail-nek annyit mondott, hogy a vádalkuval kapcsolatban konzultáltak Orsolya családjával.

Mint ismert, Bonola korábban a Qeensben élő házaspár alkalmazottja volt. 

Április 16-án a 58 szúrással végzett a magyar családanyával, miközben Orsolya kisebbik fia az emeleten volt.

A férfi a rendőrségen azt mondta, korábban Orsolya szeretője volt, többször szakítottak, majd összejöttek az évek során. Azon a tragikus éjjelen úgy érezte, újrakezdené kapcsolatukat. Orsolya barátai szerint mindez viszont elképzelhetetlen. Szerintük sokkal valószínűbb az, hogy a férfi reménytelenül szerelmes lehetett a magyar családanyába, aki viszont nem viszonozta az érzelmeit.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!