2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Kék hírek

Újra gyerekeket szállít a tomajmonostorai halálbusz

Változatlanul gyerekeket szállít a tomajmonostorai halálbusz. Mint ismert, három héttel ezelőtt a buszvezető az óvodabuszon felejtett egy négyéves kislányt, és mire a hibát - mintegy 7-8 órával később - észrevették, a gyermek elvesztette az eszméletét a felforrósodott utasterű járműben. Napokkal később elhunyt.

  • Újra gyerekeket szállít a tomajmonostorai halálbusz

Továbbra is szállít gyerekeket az a horrorbusz, amely három héttel ezelőtt egy tragikus eset színterévé vált. A négyéves Inez Flórát a szülei Tiszaderzsen ültették fel a járműre, de a kialakult gyakorlat szerint ők nem tartottak vele. Több környező település megállapodása szerint ugyanis az óvodásokat és az iskolásokat egy különbusszal szállítják a lakóhelyük és az intézményük között. A kissé távolabb, Kunhegyesen lakó T. István a helyiek elmondása szerint csupán néhány hete ült be először a szóban forgó óvodabusz volánja mögé, ebből kifolyólag alig ismerte a gyerekeket. A végzetes napon az iskolások és óvodások leszállítása során senki nem vette észre, hogy egy kislány az utastérben maradt. A buszvezető a leparkolás után folytatta a délelőttjét, miközben a kis Inez minden bizonnyal a pokoli kínokat élt át a felforrósodott járműben. A gyermeket végül eszméletlen állapotban találták meg több órával később. Három nappal később, a kórházban halt meg.

A Bors a hét közepén Tomajmonostorán járt. Az óvodából ételszag és gyermekzsivaj szűrődött ki, de hiába csengettünk, senki sem nyitott ajtót.

A túloldalon megtaláltuk a buszt. Egy helybeli, László kérdésünkre elmondta: azóta is jár az a jármű, amelyben a tragédia történt. 

Szerettük volna megkérdezni Tomajmonostora polgármesterét, kiderült-e már, hogyan felejthették a gyermeket a buszon, de Fazekas Szabolcs szűkszavúnak bizonyult.

Amíg a vizsgálatok le nem zárulnak, senkinek sem kívánok nyilatkozni– mondta a polgármester. 

 

Borsonline

 

Fotó: Bors

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Ismét bíróság előtt Muki, a magyarcsanádi lány gyilkosa

Ismét bíróság előtt Muki, a magyarcsanádi lány gyilkosa

Elkezdődött annak a makói férfinak a pere hétfőn a Szegedi Törvényszéken, aki tíz hónappal azután, hogy szabadult a különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt rá kiszabott büntetéséből, tavaly tavasszal megpróbálta megfojtani nővérét.
Halálos lakástűz volt Apcon

Halálos lakástűz volt Apcon

Lakástűzben meghalt egy ember advent első vasárnapján a Heves vármegyei Apcon - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője az MTI-vel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!