2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Kormányinfó

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 11:40

Kék hírek

Újabb tanárbántalmazás

Újabb tanárbántalmazásról került fel video a világhálóra. Ezúttal egy mezőtúri iskolában diákok vették fel, ahogy társaik majdnem megütik, húzzák a ruháját és végül papírral csapkodják tanárukat az iskolában.

  • Újabb tanárbántalmazás

 

 

A Tények egyik nézője küldte be a megalázó felvételt, amin azt is hallani, ahogy közben hangosan nevetnek a diákok. Az is hallatszik, hogy a tanárnő elkeseredetten azt mondja, nem bírja már ezt idegileg.

Legutóbb a múlt héten került fel egy botrányos videó az internetre, azon azt látni, hogy lökdöste és leköpte tanárát egy szakiskolás Nagykátán. A társai közben arra biztatták, hogy üsse meg a pedagógust. Végül egy fadarabban fenyegetően elindult tanár felé. Az esetet a diák társai vették videóra.

A köznevelési államtitkár szerint nincs helye az oktatási intézményekben a tanárok elleni erőszaknak. Maruzsa Zoltán azt mondta, amennyiben a pedagógusok is igényt tartanak rá érdemes átgondolni, hogy biztonsági rendszereket, például kamerákat szereljenek fel az intézményekbe.

Hír TV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!