2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Vezércikk 05:00

Kék hírek

„Több időt szeretnék a fiaimmal” – négy hete van hátra az agydaganatos édesanyának

Idősebb fiai összefogtak és mindenben támogatják a beteg anyjukat. A legkisebbeknek azonban még fogalma sincs arról, hogy már nem sok idejük maradt hátra vele.

  • „Több időt szeretnék a fiaimmal” – négy hete van hátra az agydaganatos édesanyának

Egészen borzasztó, hogy hányan válnak a félrediagnosztizálás áldozatává mostanában. Az orvosok ugyanezt a hibát vétették el egy négygyermekes egyedülálló édesanya esetében is, akinek a fáradtságát a klimaxára fogták.

A 48 éves Sonia Scott elmondta, figyelmen kívül hagyták a tüneteit. Csak azután voltak hajlandóak vizsgálat alá vetni, hogy vezetés közben rohamot kapott. Ekkor 4. fokozatú, gyógyíthatatlan agydaganatot állapítottak meg. Korábban fejfájásra és fáradtságra panaszkodva kereste fel a háziorvosát, ami történetesen az agydaganat két fő tünete felnőtteknél.

– Kezdetben azt mondták, hogy 18 hónapom van hátra, de nemrég a tanácsadóm azt a sokkoló hírt közölte velem, hogy már csak négy hetem van hátra. Szerencsére azóta tizenkét hét telt el, de ez nagyon megrémített. Minden vágyam, hogy több időt tölthessek a gyermekeimmel. Annyi időt, amennyit csak lehet. Csalódott vagyok, hogy a tüneteimet a korom miatt a menopauzának tulajdonították, anélkül, hogy további vizsgálatokat végeztek volna – mondta a megtört nő.

 

A műtétjét háromszor is elhalasztották, mire végül sorra került. Azóta Sonia 33 kör sugárterápián és hét hét intenzív kemoterápián esett át. Most kemoterápiára és hathetente vizsgálatokra jár. 15 000 fontot gyűjtött össze a GoFundMe oldalon, ami fedezi a drága, speciális immunterápia költségeit Németországban.

– A tudat, hogy nem fogom látni Katie-t és William-et felnőni, megrázott. Kijutottam a kórházból, hogy megnézzem Katie focibemutatóját, és számomra ez jobb volt, mint egy utazás Disneylandbe. Elkezdtem emléktárgyakat készíteni a gyerekeknek. Mindegyiknek szeretnék kártyákat írni, amiket felnőtt életük különleges napjain nyitnak majd ki, amiket én már nem fogok látni – tette hozzá szomorúan.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!