2023. 06. 10. Szombat Margit, Gréta napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Ferencz József a második unitárius aranykor 03:00

Kék hírek

Több ember megsebesült egy floridai rendezvényen kitört lövöldözésben

Nyolcan megsebesültek Floridában egy Martin Luther King-nap alkalmából hétfőn tartott rendezvényen, amikor a hatóságok szerint két társaság kezdett egymásra lövöldözni egy köztük kirobbant nézeteltérés miatt.

  • Több ember megsebesült egy floridai rendezvényen kitört lövöldözésben

 A St. Lucie megyei seriff hivatalának közleménye szerint a sebesültek mind felnőttek voltak, egyikük állapota életveszélyes. A Fort Pierce-i Ilous Ellis Parkban tartott autókiállításon és családi napon több mint ezren vettek részt. A hatóságok szerint két társaság közötti nézeteltérés vezetett a lövöldözéshez.

A lövöldözés miatt kialakult káoszban négy ember, köztük egy gyermek szenvedett könnyebb sérüléseket. A helyszínen készült videofelvételek szerint az emberek rémülten menekültek, próbáltak fedezékbe húzódni, köztük kisbabájával egy nő is.

A seriff helyettese elmondta: nagyon szomorúnak tartja, hogy azon a napon, amikor éppen a békét és az egyenlőséget képviselő Martin Luther King emléke előtt tisztelegtek, egy nézeteltérés fegyverek és erőszak alkalmazásához vezetett, és emiatt sok ártatlan ember is megsérült.

MTI 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!