2024. 07. 20. Szombat Illés napja
Jelenleg a TV-ben:

Akik a hazára voksoltak

Következik:

Híradó 12:00

Kék hírek

Talált pénz az ATM-ben

A Komlói Járási Ügyészség lopás vétsége miatt emelt vádat egy nő ellen, aki Komlón, egy bankautomatában talált 100.000 forintot elvette.

  • Talált pénz az ATM-ben

A vádlott 2021 januárjában, egy komlói bankautomatához ment. Előtte a sértett próbált meg készpénzt felvenni, aki elindította a tranzakciót, de a képernyőn megjelent egy tájékoztatás, amit hibaüzenetnek vélt. A sértett ezért besietett a bankfiókba segítségért. A tranzakció azonban sikeres volt, a sértett távozása után néhány másodperccel az ATM kiadta a kért 100.000 forintot.

Ekkor lépett oda a nő, aki kivette a készpénzkiadó nyílásból a bankjegyeket. Ezután a nála levő bankkártyával is vett fel pénzt, majd a sértett pénzével elment.

A nő cselekménye lopás vétségének megállapítására alkalmas. A Komlói Járási Ügyészség a vádiratában büntetővégzés meghozatalával közérdekű munka kiszabására tett indítványt.

Baranya Megyei Főügyészség

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!