2023. 01. 30. Hétfő Martina, Gerda napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:20

Kék hírek

Szomszédja halálát okozta

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki a múlt nyáron halálosan bántalmazta otthonában ismerősét az egyik megyebeli kistelepülésen.

  • Szomszédja halálát okozta

A vádirat szerint a vádlott és a sértett régi ismerősök voltak, egymás szomszédságában laktak. A sértett gyakran át is járt a férfihoz, aki korábban többször lépett fel vele szemben agresszívan. Tavaly június 6. napján, a hajnali órákban a sértett lakásán a vádlott több alkalommal megütötte az ágyában fekvő, és alapbetegségei folytán védekezésre csak korlátozottan képes férfit, majd őt magára hagyta. A férfi az elszenvedett sérülések miatt rövid időn belül életét vesztette.

A főügyészség a vádlottal szemben halált okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat. 

A vádemeléskor letartóztatásban lévő férfi bűnösségéről a Szegedi Törvényszék fog dönteni. 

 Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!