2022. 05. 19. Csütörtök Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Hungary 2022 - Konzervatív Politikai Akció Konferencia

Következik:

Híradó 17:30

Kék hírek

Szolgálatba tartott, fatolvajokat fogott

Benke János r. főtörzszászlós, a Szekszárdi Rendőrkapitányság egyenruhása három férfira lett figyelmes szerdán délelőtt, akik egy Opelbe pakolták a kivágott fát. Kollégánk ellenőrizte őket, majd értesítette a szolgálatban lévőket, akik előállították a tolvajokat.

Munkatársunk január 26-án nem sokkal dél előtt tartott munkába, amikor Harc környékén egy – háromfős – gyanúsan viselkedő társaságot észlelt, akik az út melletti erdős területről cipelik ki a kivágott fát, és azt egy személyautóba rakodják. A férfiak, mikor észrevették, hogy figyelik őket, beszálltak a kocsiba, és elindultak. Kollégánk utánuk ment, szolgálatba helyezte magát és Janyapusztánál ellenőrizte a társaságot, majd értesítette munkatársait, akik rövid időn belül a helyszínre értek.

 

A járőrök a kocsiban mázsányi kivágott fát és egy elektromos fűrészt is találtak. Megállapították azt is, hogy a fát engedély nélkül vágták ki és akarták elszállítani a harci lakosok. Az autó vezetőjéről az is kiderült, hogy jogosítvány nélkül közlekedett, és korábban el is tiltották már a vezetéstől. A rendőrök a 41 éves férfit őrizetbe is vették. Ellene és két társa ellen lopás miatt indítanak eljárást, valamint a sofőrt engedély nélküli vezetés miatt is feljelentették.   

 

 

 

Police.hu

kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Hárman meghaltak egy balesetben Kecskemétnél

Hárman meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek abban a balesetben, amelyben két autó frontálisan összeütközött csütörtök délelőtt Kecskemétnél – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!