2021. június 13.,
vasárnap, Antal, Anett napja

Szó nélkül, nekifutásból oldalba rúgta a gyermekével sétáló édesanyát

2021. április 16., péntek 21:28

Miskolcon nemcsak a közterületeken, hanem a közlekedési járműveken is egyre gyakoribbak az atrocitások. A helyi Fidesz frakcióvezetője szerint a baloldali városvezetés alkalmatlan a rend fenntartására a baloldali városvezetés.

A közbiztonságra panaszkodtak a járókelők Miskolcon. Van olyan idős, aki sötétedés után egyáltalán nem mer kimenni az utcára. Egy a fiatal édesanyát pedig fényes nappal támadták meg. Egy láthatóan bódult állapotban lévő férfi minden szó nélkül, nekifutásból oldalba rúgta a gyermekével sétáló édesanyát, majd elmenekült a helyszínről.

3-4 napja történt és egy 20 centi x 20 centis átmérőjű hatalmas folt van a lábamon bekékülve, bezöldülve, belilulva, feketén, és iszonyatosan fáj, az illető egyébként, mikor látta, hogy nem fut utána senki, ugye a járókelők se mertek utána menni, megállt és tovább sétált

– mondta a neve elhallgatását kérő édesanya.

De nemcsak a közterületeken, hanem a közlekedési járműveken is egyre gyakoribbak az atrocitások. Legutóbb egy villamos vezetőjét fenyegette meg egy többszörösen visszaeső, büntetett előéletű férfi, de olyan eset is megtörtént, amikor egy ittas, vagy pszichésen korlátolt utas a kezében machetével szállt fel a villamosra és inzultálta a környezetét.

A miskolci városvezetés alkalmatlan a rend fenntartására

- hangsúlyozta a helyi Fidesz frakcióvezetője. Nagy Ákos emlékeztetett: a Fidesz–KDNP 2010-től komoly harcot folytatott a nyomortelepek felszámolásért, az illegális fészekrakók kiköltöztetéséért, és a közterületek rendjének megerősítéséért. A jelenlegi városvezetés azonban 2019 októbere óta semmit nem tesz.

A Fidesz–KDNP miskolci frakciója felszólította a városvezetést, hogy növelje a helyi rendészek jelenlétét, tegyen rendet a belvárosban és állítsa vissza a közrendet, valamint adja vissza azt a hetvenmillió forintot, amit elvett a miskolciak biztonságának fenntartásához szükséges összegből.

HírTV