2022. 05. 29. Vasárnap Magdolna napja
Következik:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között 05:00

Kék hírek

Szemtanúk szerint esélye sem volt L.L. Junior kisfiának

Halálra gázolt egy autó egy hároméves kisfiút Zuglóban, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél szombat este. Az áldozat a népszerű előadóművész, L.L. Junior fia volt. A baleset körülményei eddig tisztázatlanok, de szemtanúk elmondása alapján a zenész gyermekének esélye sem volt a túlélésre a veszélyes útszakaszon.

Sajtóinformációk szerint a rendőrség szakértők bevonásával nemcsak az autós, de a kisfiúval lévő személyek felelősségét is vizsgálni fogja.

Megszólalt a szombati tragédia kapcsán L.L. Junior apósa, Körtvélyessy Zsolt. A színész a Hiteles Híreknek nyilatkozott. Elmondta, amikor megtudta, mi történt éppen vidéken volt, de a hír hallatán azonnal lányáékhoz sietett. L.L. Junior mindkét kisfia még előző kapcsolatából született, de Körtvélyessy Zsolt saját unokájaként szerette őket.

Még mi sem tudunk pontosan semmit, de valószínűsíthető, hogy az autó vezetője nem hibázott. Dávidka szaladt ki a jármű elé egy olyan szögből, ahonnan a sofőr nem láthatta

- mondta a színész.

Megszólalt kisfia halálával kapcsolatban L.L. Junior

L.L. Junior Instagram-oldalán azt írja: 

"Felszállt a mennybe a kisangyalom... Nem tudok megszólalni. Sajnos igaz a hír. Dávidkám tegnap elköltözött az Úrhoz. Két héttel a 4. szülinapja előtt. Köszönöm a részvétnyilvánításokat, elnézést, de nem szeretnék erről bárkinek is bármit mondani. Képtelen vagyok rá. Bízom a magyar igazságszolgáltatásban. [...] Köszönöm mindenkinek az együttérzését, de most erősnek kell lennem, mert fel kell neveljem Lacikámat... Nincsenek szavak!!!

Hír TV - Origo

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!