2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

CPAC Magyarország 2024 09:00

Kék hírek

Szándékosan hajtott rendőrautónak egy grúz embercsempész a fővárosban

Autós üldözés után egy grúz embercsempész szándékosan nekihajtott egy rendőrautónak a fővárosban, az elfogás során két rendőr is megsérült - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a police.hu oldalon szerdán.

  • Szándékosan hajtott rendőrautónak egy grúz embercsempész a fővárosban

Azt írták, kedden 21 óra körül Biatorbágy közelében, az M1-es autópályán a járőrök ellenőrizni akarták egy lengyel forgalmi rendszámú kisteherautó vezetőjét, aki azonban a rendőri jelzésre nem állt meg, és a főváros irányába elhajtott.

Hozzátették: a kisteherautót vezető grúz állampolgárságú embercsempész menekülés közben Budaörsön három, Budapesten a Budakeszi úton, az Attila úton és a Szilágyi Erzsébet fasorban további hét autónak ütközött neki, valamint egy rendőrautóra is ráhúzta a kormányt. A rendőrök végül az I. kerületben, az Attila út és a Krisztina út kereszteződésénél kényszerítették megállásra a férfit. Az embercsempész a kisteherautójával szándékosan a rendőrautónak hajtott, majd elfutott, de a közelben elfogták.

A kisteherautó rakteréből 35 illegális migráns került elő, akik szír és marokkói állampolgároknak vallották magukat, közülük senki nem sérült meg - írta a rendőrség.

A rendőrök a grúz férfit előállították, és embercsempészés megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vették.

A BRFK közlése szerint mivel felmerült a hivatalos személy elleni erőszak, valamint a közúti veszélyeztetés gyanúja is, az ezzel kapcsolatos iratokat a rendőrség megküldi az ügyészségnek.

 

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!