2023. 03. 31. Péntek Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Kék hírek

Számtalan riasztás érkezett a vihar miatt

  • Számtalan riasztás érkezett a vihar miatt

Továbbra is viharok pusztítanak az ország középső részén. Ma délután Maglódot mosta el egy felhőszakadás. A hirtelen, hatalmas villámokkal érkező viharral annyi csapadék érkezett, mint máskor egész nyáron összesen. Tegnap éjjel országszerte több mint 200 helyre riasztották a tűzoltókat – mondta a Hír TV-nek az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője. Hajdu Márton hozzátette: jellemzően leszakadt ágak és kidőlt fák miatt kellett kivonulniuk a tűzoltóknak, de volt ahol villámcsapás okozta tűz miatt kértek segítséget.

„Az országon átvonuló viharral összefüggésben több mint 200 helyszínre riasztották a tűzoltókat országszerte. A legtöbb bejelentés a főváros területéről illetve Pest megyéből érkezett. A viharkárok jelentős részét a viharos erejű szél okozta. Leszakadt faágakhoz, kidőlt fákhoz riasztottak bennünket az este folyamán illetve vannak olyan helyszínnek, több mint 50, ahol még ma reggel is dolgoztak a kollégáim. A katasztrófavédelemhez a viharkárokkal összefüggésben személyi sérülésről nem érkezett bejelentés” – közölte.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!