2022. 05. 24. Kedd Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Háború Ukrajnában 04:40

Kék hírek

Számtalan riasztás érkezett a vihar miatt

Továbbra is viharok pusztítanak az ország középső részén. Ma délután Maglódot mosta el egy felhőszakadás. A hirtelen, hatalmas villámokkal érkező viharral annyi csapadék érkezett, mint máskor egész nyáron összesen. Tegnap éjjel országszerte több mint 200 helyre riasztották a tűzoltókat – mondta a Hír TV-nek az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője. Hajdu Márton hozzátette: jellemzően leszakadt ágak és kidőlt fák miatt kellett kivonulniuk a tűzoltóknak, de volt ahol villámcsapás okozta tűz miatt kértek segítséget.

„Az országon átvonuló viharral összefüggésben több mint 200 helyszínre riasztották a tűzoltókat országszerte. A legtöbb bejelentés a főváros területéről illetve Pest megyéből érkezett. A viharkárok jelentős részét a viharos erejű szél okozta. Leszakadt faágakhoz, kidőlt fákhoz riasztottak bennünket az este folyamán illetve vannak olyan helyszínnek, több mint 50, ahol még ma reggel is dolgoztak a kollégáim. A katasztrófavédelemhez a viharkárokkal összefüggésben személyi sérülésről nem érkezett bejelentés” – közölte.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bennmaradt az élvonalban a Hertha BSC

A Hertha BSC bennmaradt a német labdarúgó-élvonalban, mivel idegenben 2-0-ra legyőzte a Hamburg csapatát az osztályozó hétfő esti visszavágóján.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!