2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:30

Kék hírek

Saját életét feláldozva mentette ki a gyerekeket a vízből a hős édesapa

A hirtelen jött dagályból szedte ki a gyerekeket, ám őt magával ragadta a sodrás.

  • Saját életét feláldozva mentette ki a gyerekeket a vízből a hős édesapa

Rengetegen siratják azt a hős édesapát, aki péntek este mentett ki gyerekeket a tengerparton. A hirtelen jött dagály sodrása ugyanis többüket elragadta.

A 47 éves Hywel Morgan a walesi Ceredigion strandján sétálgatott, amikor észrevette, hogy egy csoportnyi úszkáló gyerek bajba került. Azonnal odarohant segíteni. Szerencsére épp a helyszínen volt egy légimentő személyzet, akik értesítették a mentőket és a rendőröket a helyzetről. A csoportot végül kimentették a vízből, de két gyereket és Morgant kórházba szállították, ahol megvizsgálták őket. A gyerekek túlélték a szerencsétlenséget, Morgan életét azonban megfeszített munkával sem tudták megmenteni az orvosok.

Odaadó barátot, szerető édesapát vesztettek el

A család megható szavakkal emlékezett meg szerettükről. – Hyw egy hős volt. Fájdalmunk ellenére vigaszt nyújt számunkra, hogy önzetlenül próbált másokon segíteni – írta közleményében a család, akit elárasztottak az ismerősök, barátok gyászoló üzenetei.

Én ritkán találkoztam vele, de azt mondhatom, hogy az egyik legtehetségesebb és legképzettebb ember volt, akivel valaha is találkoztam a mérnöki szakmában. Az, hogy az életét tette az első helyre, hogy megmentsen egy másikat, azt mutatja, milyen ember volt

– írta egy munkatársa. – Hyw önzetlen egyéniség volt, aki mindig másokra áldozta az idejét. Odaadó és szerető apa volt, mindenki szerette és tisztelte, aki ismerte - fogalmazott egy másik ismerős.

A két kórházba került gyereket – ahogy a tragédiát is – a rendőrség fogja vizsgálni, írja a DailyMail.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar – 100 éves korában meghalt Henry Kissinger + videó

Radar – 100 éves korában meghalt Henry Kissinger + videó

Henry Kissinger neve a világpolitika iránt érdeklődők számára biztos ismerős. A nemzetközi közéletre nagy befolyást gyakorolt. 2022-ben, még 99 évesen is ezrek várták felszólalását egy konferencián. A politikai zseni 100 éves korában halt meg.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!