2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Bayer show 00:05

Kék hírek

Riasztották a katasztrófavédelmi mobil labort

  • Riasztották a katasztrófavédelmi mobil labort

Tűz ütött ki szerda délután a Vas megyei Bérbaltaváron egy üzem ötszáz négyzetméteres raktárában, ahonnan két ammóniát tartalmazó palackot is kihoztak a tűzoltók – közölte honlapján a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A tájékoztatás szerint a Rákóczi utcai raktárépület egyik részében fahulladék és tűzifa, míg a másikban parketta kapott lángra.

Zalaegerszegről, Körmendről és Sárvárról hivatásos, Vasvárról önkormányzati tűzoltók érkeztek a lángok megfékezéséhez. A helyszínre érkezett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat, és elindult a katasztrófavédelmi mobil labor, valamint Szombathelyről és Körmendről egy-egy vízszállító is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

A Krúdy Gyula klasszikusát feldolgozó, 1971-ben készült Szindbád című magyar drámában a főbb szerepeket Latinovits Zoltán és Dajka Margit alakította. Az adásban Zavaros Eszter és Csatári Bence műsorvezetők a filmről Tóth Auguszta színművésszel és Berettyán Sándor színművésszel beszélgetett.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!