2023. 09. 26. Kedd Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Kék hírek

Őrizetben az önbíráskodó

A bátonyterenyei rendőrök elfogták a férfit, aki szexuális szolgáltatást ajánlott fel a sértettnek, majd a nő útiköltségére követelt pénzt tőle.

  • Őrizetben az önbíráskodó

Védekezésre képtelen személy sérelmére, folytatólagosan elkövetett önbíráskodás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság egy 49 éves férfi ellen.

A gyanúsított eddig ismeretlen nő társával 2021. december 3. és 6. között egy férfit Bátonyterenyén négy alkalommal felkeresett a lakásán, és részére felajánlotta a nő szexuális szolgáltatásait. A sértett ezt minden esetben elutasította, amikor a gyanúsított fenyegetően lépett fel és a társa útiköltségére 23 000 Ft és 30 000 Ft közötti összegeket követelt tőle. A sértett tartva a bántalmazástól a készpénzt a korábbi esetekben átadta, míg 2021. december 6-án azt mondta, hogy nincs otthonában pénz. Ekkor a férfi őt személygépkocsival egy bankautomatához szállította, ahol megfenyegette és a sértett kártyájával levett pénzt tőle elvette.

A rendőrök a bejelentést követően 2021. december 6-án a 49 éves férfit a lakásán elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, kihallgatták és őrizetbe vették.

Police.hu

kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!