2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vezércikk 03:00

Kék hírek

NJSZ: A nemzetközi baloldal vörös brigádjai aktív támadásba lendültek hazánkban + videó

Közleményben reagált a Nemzeti Jogvédő Szolgálat arra, hogy viperával felszerelkezett, símaszkos banda vert meg egy 40 körüli férfit a XI. kerületben péntek délután. Az áldozatot a mentők kórházba szállították. Ezen kívül még több véres támadás is történt a fővárosban.

  • NJSZ: A nemzetközi baloldal vörös brigádjai aktív támadásba lendültek hazánkban + videó

Egyre több jel mutat arra, hogy a nemzetközi baloldal vörös brigádjai aktív támadásba lendültek hazánkban, amelynek során egyre agresszívabb és egyre összehangoltabb erőszakos akciókkal támadnak hagyományőrzőkre és különösen az 1945. február 11-ei budavári kitörés magyar és német hősei előtt tisztelgő Kitörés 60 emléktúra résztvevőire –hívta fel a figyelmet legfrissebb közleményében a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (NJSZ), miután a mai évfordulós rendezvényt megelőző napokban

Budapesten hat különböző késes, viperás támadást hajtottak végre általuk szélsőjobboldalinak vélt személyekkel szemben. 

A Magyar Nemzet felidézte: a Gazdagréten, egy benzinkútnál végrehajtott támadást térfigyelő kamerák rögzítették

Egy nyolcfős, viperával és más közbiztonságra veszélyes eszközökkel felfegyverzett antifa csoport hátulról támadt a tarsolyt viselő sértettre; földre vitték, lefogták, majd így ütlegelték fejét, testét viperával, rugdosták, paprikaszprével lefújták. Súlyos sérüléseket szenvedett. 

Az NJSZ szerint cselekményük kimeríthette az emberölés kísérletét is, ehhez képest a rendőrség garázdaság minősített esete miatt rendelt el nyomozást. A jogvédő szolgálat ugyanakkor úgy véli, hogy az antifasiszta támadók cselekménye minimálisan a Btk. 216. §-a szerinti közösség tagja elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés bűntette fentiek szerint minősített eseteinek minősül, ugyanis a sértett sérelmére a bűncselekményeket csoportosan és felfegyverkezve (emberi élet kioltására is alkalmas tárgyakkal) követték el.

A teljes cikk IDE kattintva olvasható. 

A Nemzeti Jogvédő Szolgálat IDE kattintva olvasható.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!