2022. 01. 17. Hétfő Antal, Antónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:00

Kék hírek

Most érkezett: eltűnt a 17 éves „Buli” Dorina, a rendőrség körözi

A fiatal énekesnőt a rendőrség is keresi, Dorina az édesapja szerint egy fiú miatt hagyta el a szülői házat, és a mobilját is kikapcsolta.

Eltűnt a tizenhét éves Rostás „Buli” Dorina. A hírt elsőként a Blikk közölte, miután a rendőrség oldalán megjelent az eltűnés miatti körözés Dorina adataival és arcképével.

„Már napokkal ezelőtt történt az egész. Dorina elment a barátjával, merthogy van párja. Talán azt gondolta, hogy ő már nagy lány és élheti az életét” – mondta el a lapnak Attila, aki ezután a feleségével a rendőrségre ment és bejelentették a lányuk eltűnését.

Különös módon úgy tűnik, a lány ezután előkerült, legalábbis az apja így nyilatkozott.

„Pár óra múlva előkerült, úgyhogy minden rendben. Épségben, jól van a lányom.”

A rendőrség oldalán ehhez képest azóta is fent van a körözés. Hogy adminisztratív hibáról vagy Dorina újbóli eltűnéséről van-e szó, egyelőre nem tudni.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Célpont: Vigyázat, ismét elszabadult Márki-Zay Péter!

Vigyázat, ismét elszabadult Márki-Zay Péter. Ezúttal a kormánypárt zsidó származású politikusainak számát firtatta. Ugyanakkor a miniszterelnök-jelölt szerint az, hogy számon tartja, hogy a Fideszben mennyi zsidó van, az nem listázás.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!