2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Erdély és Románia

Következik:

Európai Híradó 04:00

Kék hírek

Mentőhelikoptert riasztottak a 9 éves kislányhoz: tragédiával végződött a bújócska

Bújócskázott barátaival a 9 éves kislány, percekkel később mentőhelikopterrel vitték kórházba.

  • Mentőhelikoptert riasztottak a 9 éves kislányhoz: tragédiával végződött a bújócska

A 9 éves Lily Kryzhanivskyy két barátjával bújócskázott az erdőben. A fiatalok egy washingtoni Hal- és Vadvédelmi területen táboroztak, amikor tragédia történt.

A kislány úgy gondolta, vicces lesz, ha váratlanul kiugrik egy fa mögül, ezzel meglepve barátai, ám helyettük egy pumával találta szembe magát. A vadállat azonnal rávette magát az ártatlan kisgyermekre.

Lilyt légi úton szállították egy helyi kórházba, és több órás műtéten esett át. Borzalmas sérüléseket szenvedett a felsőtestén és az arcán. Hétfőn engedték ki az intenzív osztályról, miután stabilizálódott az állapota. Édesanyja dicsérte Lilyt, amiért nagyon bátor és kitartó volt a támadással szemben.

„Rendkívül hálásak vagyunk ennek a kislánynak a szívósságáért, és lenyűgöz minket a bátorsága, ezzel a szerencsétlen találkozással szemben. Gyorsan történt, és hálásak vagyunk, hogy a táborban lévő felnőttek ilyen gyorsan reagáltak. Az állapota stabil, de még mindig intubálva van. Imádkozunk Istenhez, hogy gyorsan felépüljön, és minden jól menjen ebben a nehéz időszakban, amin most keresztülmennek” – nyilatkozta Mike Sprecher százados a Mirror oldalának.

Szerencsére a kis Lily teljesen tisztában van azzal, hogy mi történt vele, értelmesen tud beszél a szüleivel, képes mozgatni a karjait és a lábait.

Washingtonban a pumatámadások nagyon ritkák, és az adatok szerint mindössze 20 olyan esetet jegyeztek fel, ami sérüléssel járt.

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!