2020. március 31.,
kedd, Árpád napja

Megöltek egy gyermeket, saját unokatestvére verhette agyon

MTI

2019. március 9., szombat 14:26, frissítve: szombat 17:51

Saját unokatestvére gyilkolhatta meg brutálisan azt az ötéves szekszárdi kislányt, akinek holttestét pénteken este találták meg a házukhoz közeli patak partján. A gyilkosság részleteiről egyelőre nem nyilatkozott a rendőrség. A tettest órákon belül elfogták. Felhívjuk a figyelmüket, hogy megrázó riport következik.

„Szeretettel anyák napjára” – a meggyilkolt kislány anyák napjára készített óvodai fotóját mutatta az egyik hozzátartozója. Az 5 éves áldozatot, az utca mögött folyó patak partján verte agyon a saját unokatestvére. A lány édesanyja azt mondta, borzalmas állapotban volt a kislánya, amikor megtalálták.

„Fogtam a kis fejét. Itt hátul, a koponyarészt ilyen szilánkokra éreztem az egészet” – mondta az anya.

A kislány családjának házát mutatta meg az egyik szomszédjuk. A férfi ismerte a támadót is, ugyanúgy, mint az utcában mindenki. Veszélyesnek tartották, mert korábban már börtönben is ült. „Ez az ember ez olyan volt, hogy sajnos ilyen pszichopata. Ez volt is börtönben, két évet leült, úgy a drog végett teljesen megbolondult” – mondta a férfiről Kovács György.

A gyilkosság részleteit egyelőre nem árulta el a rendőrség. A tettest viszont órákon belül elfogták.

„A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai rövid időn belül elfogtak, előállítottak, gyanúsítottként hallgattak ki egy szekszárdi férfit. Kihallgatását követően a személyt őrizetbe is vették. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya 14. életévét be nem töltött, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt indított nyomozást” – így Kiss Anett, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A brutális gyilkosság részleteiről a rendőrség vasárnap délelőttre ígért bővebb tájékoztatást.

18

Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.

  • Ha ön elmúlt 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattinthat, és a tartalom az ön számára elérhető lesz.
  • Ha ön nem múlt el 18 éves, kattintson a "Nem vagyok még 18 éves" gombra, így ez a tartalom az ön számára nem lesz elérhető.