2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Kék hírek

Megölte nevelőanyját, mert azt gondolta megszállta az ördög

  • Megölte nevelőanyját, mert azt gondolta megszállta az ördög

A kegyetlen bűncselekmény a rendőröket is sokkolta, amikor felfedezték a megcsonkított holttesteket.

A helyi sajtó beszámolója szerint, a 34 éves ohioi Lionel Justin Gore beismerte bűnösségét, miszerint brutális kegyetlenséggel meggyilkolta nevelőanyját. Lefűrészelte a fejét, majd felgyújtottá az asszony tetemét a házukkal együtt, mert állítása szerint:

„A SZENTLÉLEK AZT MONDTA NEKI, HOGY NEVELŐANYJA MAGA AZ ÖRDÖG”.

A brutális gyilkosságot hatéves unokaöccse is végig nézte. A kisfiú elmondta a rendőrségnek, hogy látta, amint a férfi egy nagy késsel Diane nyakába vág, majd felgyújtja a házat.

Gore próbált elmenekülni a rendőrség elől, ám kisebb üldözés után elkapták, jelenleg fogva tartják. Gyilkosság, kiskorú veszélyeztetése és gyújtogatás bűntettével emeltek ellene vádat a bíróságon, ám az ügyben még nem született ítélet.

Borsonline/Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!