2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:00

Kék hírek

Megkéselte párját, majd sírva hívta a mentőket a Veszprém megyei nő

Ha nem hív mentőt, elvérzett volna.

  • Megkéselte párját, majd sírva hívta a mentőket a Veszprém megyei nő

Bíróság elé állítják a nőt, aki kis híján halálra késelte párját, életveszélyes testi sértés miatt kell felelnie.

Évek óta élettársként élt a két hajléktalan, egy Litér melletti, összetákolt sátorban, ahol a napjuk azzal telt, hogy csak ittak és ittak. A nyomozás szerint a tragikus napon is nagyot tivornyáztak, 6 liter bort, 4 sört, és 4 feles keserűt ittak meg. A férfi, miután jól berúgtak, kötekedni kezdett a nővel, aki válaszul néhányszor megpofozta a férfit.

Estére a vita tovább durvult, a férfi szidni kezdte a nő családját, megjegyzéseket téve a nő gyermekére, és azzal vádolta meg, hogy prostituáltként dolgozik.

A nő megelégelte a vitát, és lefekvéshez készülődött, ám egy hirtelen döntéssel megfogta a lehető legnagyobb konyhakést, ami a keze ügyébe került, és nagy erővel a férfi hasába döfte, a kés körülbelül 10 centi mélyre hatolt.

A nő azonban halálra rémült saját tettétől, és a sebből ömlő vér láttán, és sírva hívta fel a segélyhívót.

Ha a férfi nem kapott volna időben segítséget, az ügyészség szerint bizonyosan elvérzett volna.

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk: Daniel Freund Orbán Viktorral kel és fekszik + videó

Vezércikk: Daniel Freund Orbán Viktorral kel és fekszik + videó

A bukott baloldali miniszterelnök-jelölt legújabb Facebook-bejegyzése arra utal, hogy Brüsszelben kiadták az ukázt: Soros kitartottjai, egyesüljetek! Márki-Zay Péter most azzal büszkélkedett a Facebook oldalán, hogy Daniel Freunddal, Magyarország "nagy barátjával" találkozott. A hírre a Vezércikk vendégei is reagáltak.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!