2024. 07. 20. Szombat Illés napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 07:00

Kék hírek

Lakásában holtan találták

Egy nő a gyanú szerint bűncselekmény áldozata lett; a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást indított.

  •   Lakásában holtan találták

A rendőrségre egy nő tett bejelentést 2022. március 29-én 15 óra 35 perckor, miszerint salgótarjáni lakásában holtan találta édesanyját.

A rendőrök azonnal megkezdték az elsődleges intézkedéseket - helyszíni szemlét,  adatgyűjtést - amelyek jelenleg is folyamatban vannak. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében orvosszakértő bevonásával vizsgálja a haláleset körülményeit. A hatóság tagjai a bűncselekménnyel összefüggésben egy embert előállítottak.

 Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ujjong a Hamász

Ujjong a Hamász

A Hamász iszlamista palesztin mozgalom pénteken üdvözölte a Nemzetközi Büntetőbíróság (ICJ) véleményét, amely szerint törvénybe ütköző, hogy Izrael továbbra is megszállva tartja az 1967-ben megszállt palesztin területeket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!