2024. 07. 18. Csütörtök Frigyes napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Kék hírek

Kis híján halállal végződött egy kocsmai verekedés Kiskunhalason

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt vádat emelt egy férfi ellen, aki 2021 augusztusában egy kiskunhalasi söröző előtt a barátnőjére tett megjegyzés miatt úgy megverte az egyik ismerősét, hogy a fejét az úttestbe beverő sértett életveszélyes koponyasérülést szenvedett.

  • Kis híján halállal végződött egy kocsmai verekedés Kiskunhalason

A vádirat szerint a vádlott 2021. augusztus 20-án este egy kiskunhalasi sörözőben szórakozott a barátnőjével és az egyik barátjával. A sörözőben volt a sértett is, aki csak felületesen ismerte a vádlottat. Az ittas vádlott kiment a mosdóba, ahol összetalálkozott a szintén ittas sértettel.

 

A sértett a vádlott barátnőjére obszcén megjegyzést tett, amin a vádlott felháborodott. Szidni és lökdösni kezdte a sértettet, aki a söröző előtti területre hátrált ki előle. A járdán a vádlott többször mellkason lökte a sértettet, majd egyszer nagy erővel, ököllel megütötte a sértett állát is.

 

A sértett férfi az ütéstől az egyensúlyát vesztve hanyatt esett és fejének hátsó részét az úttest kövezetébe ütötte, amitől elájult. A sértett a bántalmazás miatt könnyebb sérülések mellett közvetlenül életveszélyes, 8 napon túl gyógyuló koponyatörést is szenvedett. A sértettet kórházba szállították, mert a koponyaűri vérzés a sértett halálát is okozhatta volna.

 

A szabadlábon védekező, büntetlen előéletű vádlott beismerte a bűncselekmény elkövetését. Őt a főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolja és büntetővégzés hozatalára irányuló eljárásban – tárgyalás mellőzésével – felfüggesztett börtön kiszabását indítványozta vele szemben. A vádlott bűnösségéről a Kecskeméti Törvényszék fog dönteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szlovákia nem bojkottálja a magyar elnökséget

Szlovákia nem bojkottálja a magyar elnökséget

Szlovákia nem fog csatlakozni semmilyen kísérlethez, aktivitáshoz, amellyel bojkottálni akarják a magyar elnökséget - mondta Peter Pellegrini szlovák államfő Sulyok Tamás köztársasági elnökkel tartott közös sajtótájékoztatóján csütörtökön Budapesten.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!