2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Kék hírek

Két súlyos és hét könnyebb sérült a Budapesten illegális bevándorlókat szállító balesetben

Menekülő embercsempész okozott balesetet a fővárosban. Információink szerint a férfi éppen Budapesten hajtott keresztül a kocsijával, amikor a Múzeum körútnál elvesztette uralmát a kocsija felett, kisodródott, és az úttest oldalának csapódott.

  • Két súlyos és hét könnyebb sérült a Budapesten illegális bevándorlókat szállító balesetben

Úgy tudjuk, hogy az autót egy embercsempész vezette, aki majdnem egy tucat személyt szállított, akik közül 9-en sérültek meg, ők egytől egyig illegális bevándorlók voltak.

"Hét mentőegységet riasztottunk a helyszínre, összesen 9 sérültet láttak el. Köztük egy három és egy hat éves gyermeket. Jellemzően végtagzúzódásokat, fejsérüléseket szenvedtek, mindenki stabil állapotban került traumatológiai osztályra" – közölte az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!