2022. 07. 07. Csütörtök Apollónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Hitvallók és ügynökök 11:05

Kék hírek

Kábítószergyanús anyagokat találtak a rendőrök az autóban

Vámosszabadinál három szlovák állampolgárságú férfit állítottak elő, akik kábítószer birtoklása vétséggel gyanúsíthatók.

A járőrök a 14-es főúton, Vámosszabadi külterületén 2022. május 23-án 10 óra 06 perckor egy 26 éves szlovák gépkocsivezetővel szemben intézkedtek. A sofőrön kívül az autóban utazott egy 15 és egy 16 éves szlovák fiatal is. Az ellenőrzés során a rendőrök átvizsgálták a járművet, valamint mindhárom személy ruházatát is, amelynek eredményeként kábítószergyanús anyagot tartalmazó táskát találtak. A fiatalembereknél felmerült a kábítószer-fogyasztás gyanúja is, amit a rendőrök kérdésére elismertek.

Az egyenruhások mindhármukat elfogták, és a Győri Rendőrkapitányságra előállították. Velük szemben drogtesztet alkalmaztak, ami mindegyik esetben pozitív értéket mutatott, ezért őket a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

 

 

 

Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

ORFK: 11 162-an érkeztek Ukrajnából szerdán

Az ukrán-magyar határszakaszon 5725 ember lépett be szerdán Magyarországra, a román-magyar határszakaszon belépők közül 5437-en nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK).
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!