2023. 09. 28. Csütörtök Vencel napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Kék hírek

Játékfüggő volt az angyalföldi gyilkos

Játékfüggő volt és minden pénzét fogadásokra költötte az angyalföldi gyilkossággal gyanúsított férfi. T. Róbert betegesen féltékeny természetű volt, barátnőit nemcsak érzelmileg, de anyagilag is kihasználta - állítják az ismerősei.

  • Játékfüggő volt az angyalföldi gyilkos

Az MSZMP, majd az MSZP kedvenc hotelje hét éve elhagyatott, csak hajléktalanok használják. Ebben a Római-parti épületben bujkált öt napig az angyalföldi gyilkos, aki kegyetlen módon megölte barátnőjét. T. Róbert az udvaron talált egy kerevetet, amelynek három elemét egymás mellé téve készített magának ágyat.

A meggyilkolt nő ismerőse a Metropolnak azt mondta: eleinte örültek, hogy a lányra rátalált a szerelem, de aztán aggódni kezdtek, mert a férfi egyre furcsábban viselkedett. A 35 éves elkövető letartóztatásáról pénteken döntöttek.

Információnk szerint a férfi hajnalban követhette el a gyilkosságot, amely után napközben még különböző sms-eket küldött a barátainak, hogy milyen jól érzi magát barátnője társaságában. A férfi egyszer még a gyilkosság helyszínére is visszament esernyőért, amikor esni kezdett. A brutális gyilkosság után a férfi búcsúlevelet is írt, öngyilkosságot tervezett. A férfit végül egy gyrosos ismerte fel és ő értesítette a rendőröket is. Ha a férfit elítélik legalább 15 év fegyházat kaphat.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk: Brüsszel megtiltaná, hogy magunk döntsünk  a sorsunkról

Vezércikk: Brüsszel megtiltaná, hogy magunk döntsünk a sorsunkról

Az Európai Unió intézményei vagyis az Európai Bizottság és az Európai Tanács egyre inkább birodalmi törekvéseket mutat, folyamatosan csökkenteni igyekszik a tagállamok szuverenitását. A kelet-európai országok viszont már megtapasztalták, milyen az, amikor egy központi bizottság és egy tanácsi (szovjet)unió irányít minket. A témában a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak.
Milliárdos hitelt kap Lengyelország Washingtontól

Milliárdos hitelt kap Lengyelország Washingtontól

Lengyelország kétmilliárdos hitelt kap haderőfejlesztésre Amerikából, ez lehet a hallgatás ára hogy ne kritizálják Ukrajnát. Az USA közben azt kéri váltsák le a teljes ukrán legfelsőbb bíróságot. A stúdióban Nógrádi György biztonságpolitikai szakértővel beszélgettünk.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!