2024. 05. 02. Csütörtök Zsigmond napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Kék hírek

„Így történt az, hogy megvágtam az egyiket” – szabadulása után nyilatkozott a lányát védő édesapa + videó

Három részeg ukrán férfi molesztált egy 21 éves lányt a gödöllői HÉV vonalán. A gyermeke védelmére kelő férfi megvágta az egyik támadó nyakát. A nyomozók azt vizsgálják, hogy az ukránok milyen mértékben felelősek garázdaság miatt.

  • „Így történt az, hogy megvágtam az egyiket” – szabadulása után nyilatkozott a lányát védő édesapa + videó

Az Örs vezér teréről indult édesanyjához vacsorázni az a 21 éves nő, akit vasárnap késő délután három férfi zaklatni kezdett.

A névtelenségét kérő áldozat a HírTV-nek elmondta: Mátyásföld megálló környékén kezdte molesztálni őt három ittas ukrán férfi.

A lány az édesapját riasztotta telefonon, aki Kerepesen várta gyermekét. A megállóban dulakodásba keveredett a zaklatókkal, és megvágta az egyikük nyakát a zsebéből elővett sniccerrel.

Az áldozat édesapja elmondta: rá akkor támadtak az elkövetők, amikor felszólította őket, hogy várják meg a rendőröket.

A zaklatón okozott sérülést az édesapa volt felesége látta el, így a mentők kiérkezésekor már stabil volt a férfi állapota. A rendőrség a helyszínen előállította az apát.

Értesülések szerint a gödöllői HÉV-vonalon több szexuális bűncselekmény is történt az elmúlt években. A szerelvényekben pedig nincsenek kamerák, pedig többször is kérték a térségben élők azok felszerelését.

Fotó: A fiatal lány is felidézte a történteket stábunknak

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!