2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Kék hírek

Hiába ébresztgették, minden előjel nélkül álmában halt meg a 9 hetes kislány

Nem tudja feldolgozni a család a kicsi elvesztését.

  • Hiába ébresztgették, minden előjel nélkül álmában halt meg a 9 hetes kislány

A 9 hetes Daisy-Mae Stanley álmában, minden előjel nélkül hunyt el és még mindig rejtély, hogy mi okozta a halálát. Daisy-Mae édesanyja elmondta, hogy a család még mindig arra vár november vége óta, hogy megtudja, miért halt meg a gyermek. A csöppség születése utáni hetekben antibiotikumot kapott, amivel a köldökfertőzését kezelték. A kicsi édesanyja elmondta, hogy Daisy időnként elfejetett levegőt venni, ezt történhetett a végzetes este is, amikor nagymamája rátalált. A kicsi váratlan halála előtti nap édesanyja kórházba vitte, miután kiütéseket vett észre a testén, de még aznap haza engedték őket.

Daisy-t ezután lefektették, majd reggel még nagymamája tisztába tette, majd ő is visszafeküdt aludni. Pár órával később mikor újra ránézett a kicsire, már nem lélegzett, ekkor felkeltette a szülőket, akik rögtön tárcsázták a mentőket, de az újszülött életét már nem tudták megmenteni

„Daisy-Mea szép, boldog, egészséges kislány volt. Egyik este békésen elaludt, és másnap már nem kelt fel„- nyilatkozta a megtört édesanya. 

A bölcsőhalál vagy más néven hirtelen csecsemőhalál szindróma a mai modern világunkban is létező kórkép. A bölcsőhalálnak az a haláleset számít, amely során az egy évnél fiatalabb csecsemőt minden előzetes betegség, tünet nélkül holtan találják kiságyában. Fontos a diagnózis kimondásában az, hogy sem a szülők által felvett adatokból, sem a részletes helyszíni vizsgálat, sem pedig a kórbonctani, igazságügyi orvostani boncolás után nem derül fény a halál okára.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!