2022. 07. 02. Szombat Ottó napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Kék hírek

Hátfájásra panaszkodott, hónapokkal később meghalt a 41 éves nő

Az orvosok sokkoló diagnózist közöltek Suzanne-nal, de ő felvette a betegséggel szemben a harcot. Hősként hunyt el végül.

A Liverpoolban élő 41 éves nő barátai bevallása szerint imádta az életet, emellett „zseniális matematikusként” írták le, sőt még arra is volt energiája, hogy odafigyeljen a környezetére.

 

Suzanne Cavanaghnál azonban 2019-ben mellrákot diagnosztizáltak, de ő nem adta fel a harcot, és felvette a kesztyűt a betegséggel szemben. Sőt, egy olyan szervezetnél lett önkéntes, ahol nagy figyelmet fordítanak arra, hogy a nők járjanak szűrésekre. Havonta 1000 nő halálát okozza ez a fajta tumor az Egyesült Királyságban, ami egy kis odafigyeléssel, na meg persze rendszeres szűréssel csökkenthető lehetne – írja a Daily Record.

A 41 éves csodaszép nő mindvégig hitt abban, hogy legyőzheti a gyilkos kórt és hosszú életet élhet, gyerekeket szülhet és minden álma teljesül, de sajnos a sors máshogy rendezte a dolgokat.

A fiatal nő már egy jó fél éve hátfájdalmakról panaszkodott, amiről kiderült, hogy összefüggésben van a betegségével, a tumor több szervére is átterjedt. Suzanne május 10-én hunyt el, három évvel a borzalmas diagnózist követően.

 

Metropol

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!