2024. 07. 18. Csütörtök Frigyes napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:00

Kék hírek

Elfogták a Martonvásárról megszökött fogvatartottat

Néhány órán belül elfogták azt a fogvatartottat, aki engedély nélkül távozott a büntetés-végrehajtás martonvásári objektumából; a férfi 50 napos elzárását töltötte, most több éves börtönbüntetés vár rá - közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BvOP) az MTI-vel csütörtökön.

  • Elfogták a Martonvásárról megszökött fogvatartottat

Makula György ezredes, a kommunikációs főosztály vezetője elmondta: a férfi szerdán távozott engedély nélkül a Közép-dunántúli Országos Büntetés-végrehajtási Intézet martonvásári objektumából, de néhány órán belül elfogták a büntetés-végrehajtás munkatársai, előállították a gárdonyi rendőrkapitányságra, majd a baracskai bv-intézetbe szállították.

Hozzátette: a férfi kisebb súlyú bűncselekmény elkövetése miatt töltötte Martonvásáron az 50 napos elzárását, de meggondolatlan tettével az 50 napos elzárás letöltése helyett több éves börtönbüntetésre számíthat.

Makula György elmondta: az éjszakai kutatásban többek között test- és hőkamerákat, illetve két drónt is használtak, a férfi keresésében a büntetés-végrehajtási szervezet 126 munkatársa és öt szolgálati kutya vett részt, a rendőrség is nagy erőkkel segítette a munkát.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Az extrém hőség miatt már szüretelik a szőlőt Pécsen + videó

Az extrém hőség miatt már szüretelik a szőlőt Pécsen + videó

Az utóbbi hetek nagy melege a szólóültetvényeken is megtette hatását. Kapcsolunk Pécsre kollégánkhoz, Szilágyi Jenőhöz, aki a Tudományegyetem Szőlészeti és Borászati Kutatóintezet birtokán van. Az apropó pedig az, hogy az országban elsőként itt megkezdődött a szüret.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!