2024. 05. 02. Csütörtök Zsigmond napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:25

Kék hírek

Egzotikus állatot fogtak be egy pécsi lakóházban

Egy skorpió befogásában kért segítséget a pécsi rendőrség szombat éjjel a Baranya Speciális Mentők Egyesülettől.

  • Egzotikus állatot fogtak be egy pécsi lakóházban

A hatóságot egy kétségbeesett nő hívta azzal, hogy egy skorpiót talált a lakásában, egyúttal kérte, hogy valaki vigye el az állatot tőle jó messzire. Az egyesület tagjai kimentek a megadott címre, a sikeres befogás után pedig beazonosították az állatot. Kárpáti skorpióról van szó, amely kizárólag Erdélyben fordul elő, jelezte a PécsMa.

A speciális mentők tájékoztatása szerint az erőteljes ollókkal rendelkező ízeltlábú éjjel aktív, emberre pedig csak szorult helyzetben támad, egyébként mindig a menekülést választja. Mérge emberre egyáltalán nem veszélyes – tették hozzá a szakemberek.

 

Index.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!