2023. 12. 02. Szombat Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:05

Kék hírek

Családi nyaralás közben próbálták elrabolni a 2 éves gyermeket

A házaspár állítja, hogy törökországi vakációjuk során három férfi próbálta elrabolni 2 esztendős kislányukat.

  • Családi nyaralás közben próbálták elrabolni a 2 éves gyermeket

Az írországi Sophie Dawes és férje, Dean Cremin a törökországi Antalyán töltötte jól megérdemelt pihenését a szálloda egyéb vendégeivel közösen elfogyasztott italok társaságában, mikor a paradicsomi idill hirtelen a megtestesült pokollá változott – írja a The Sun.

Mindenre elszántak

A rémálom vakációjuk második estéjén következett be, amikor is tipegő gyermekük, a kétéves Evie egy széken ült, és édesanyja telefonján fogyasztott valami gyermekeknek szóló tartalmat – a párt természetesen 5 és 8 esztendős fiaik is elkísérték az útra.

Ekkor történt ugyanis, hogy két „tagbaszakadt” férfi megjelent az asztaluknál és balhézni kezdtek. Szerencsére nem sikerült teljesen elterelniük az asszony figyelmét, így a nő a saját szemével nézte végig, ahogyan

egy harmadik férfi törölközőt csavar a kis Evie fejére, majd felkapja és elrohan vele.

A gyermek végül egy német turistacsoport közbenjárásával menekült meg, melynek tagjai egy bokorban bújtatták el az elrabolt gyermeket szülei újbóli felbukkanásáig.

A dráma azonban itt még nem ért véget, a férfiak ugyanis 

még egyszer megkísérelték elragadni Evie-t, méghozzá egy liftből, 

melybe a gyermek egy ismerős házaspárral, Phil és Elaine Brady-vel szállt be.

Mint az később kiderült, a hotel még csak be sem jelentette az eseteket a törökországi ír nagykövetségnél – az ügyben jelenleg a házaspár anyaországának rendőrsége nyomoz.

 

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Idén is elindultak a fényes BKV járművek + videó

Idén is elindultak a fényes BKV járművek + videó

Kilenc feldíszített járműből áll a BKV idei ünnepi fényflottája. A járművek december 1-én este indultak útjukra a fővárosban. Öt kilométernyi fényfüzér, 140 ezer energiatakarékos LED-izzó díszíti a járműveket. A fényflotta január 7-ig közlekedik.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!