2022. 05. 24. Kedd Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:00

Kék hírek

Családi házba surrant be, elfogták

A salgótarjáni nyomozók egy férfit állítottak elő, aki a nyitva hagyott ajtón át jutott be a sértett lakásába.

A 33 éves salgótarjáni lakos 2022. január 22-én az esti órákban egy helyi családi házba a nyitva talált ajtón át bement, a konyhában tartózkodott, amikor a sértett tetten érte és többször felszólította, hogy távozzon. Ekkor a nő táskáját a benne lévő készpénzzel, szemüveggel és a sértett nevére kiállított okiratokkal együtt a vállára tette, az asztalról magához vett egy kést és a helyszínről távozott.

A rendőrök a bejelentést követően a 33 éves salgótarjáni lakost elfogták, a rendőrkapitányságra előállították.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság magánlaksértés bűntett és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a salgótarjáni lakos ellen.

Police.hu

kép:: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bennmaradt az élvonalban a Hertha BSC

A Hertha BSC bennmaradt a német labdarúgó-élvonalban, mivel idegenben 2-0-ra legyőzte a Hamburg csapatát az osztályozó hétfő esti visszavágóján.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!