2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:00

Kék hírek

Családi házba surrant be, elfogták

A salgótarjáni nyomozók egy férfit állítottak elő, aki a nyitva hagyott ajtón át jutott be a sértett lakásába.

  • Családi házba surrant be, elfogták

A 33 éves salgótarjáni lakos 2022. január 22-én az esti órákban egy helyi családi házba a nyitva talált ajtón át bement, a konyhában tartózkodott, amikor a sértett tetten érte és többször felszólította, hogy távozzon. Ekkor a nő táskáját a benne lévő készpénzzel, szemüveggel és a sértett nevére kiállított okiratokkal együtt a vállára tette, az asztalról magához vett egy kést és a helyszínről távozott.

A rendőrök a bejelentést követően a 33 éves salgótarjáni lakost elfogták, a rendőrkapitányságra előállították.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság magánlaksértés bűntett és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a salgótarjáni lakos ellen.

Police.hu

kép:: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk: Daniel Freund Orbán Viktorral kel és fekszik + videó

Vezércikk: Daniel Freund Orbán Viktorral kel és fekszik + videó

A bukott baloldali miniszterelnök-jelölt legújabb Facebook-bejegyzése arra utal, hogy Brüsszelben kiadták az ukázt: Soros kitartottjai, egyesüljetek! Márki-Zay Péter most azzal büszkélkedett a Facebook oldalán, hogy Daniel Freunddal, Magyarország "nagy barátjával" találkozott. A hírre a Vezércikk vendégei is reagáltak.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!