2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Hitvallók és ügynökök

Következik:

Híradó 12:00

Kék hírek

Csak arra gondolt, hogy újra együtt lesznek – anyja halála után lett öngyilkos a 12 éves fiú

Nem bírta elviselni édesanyja hiányát, ezért öngyilkosságba menekült a gyermek.

  • Csak arra gondolt, hogy újra együtt lesznek – anyja halála után lett öngyilkos a 12 éves fiú

Összetört egy édesapa szíve, aki két év alatt vesztette el imádott feleségét és mindössze 12 éves kisfiát. A család számára borzasztó tragédia volt elveszteni a nőt, aki öngyilkosságot követett el. Ráadásul anyukája halála után Layth Maumonia is olyan mélypontra került, hogy ő is eldobta az életét – idősebb nővére talált rá leedsi otthonukban. A lány sírva futott az édesapjához.

A háromgyerekes édesapa, Ali végignézte, ahogy fia megküzd édesanyja elvesztésével, de nem tudott rajta segíteni.

– Szerintem csak arra gondolt, hogy újra együtt lesz az anyukájával. Elvesztettük őt. Üresnek érzem magamat. Ő volt a legviccesebb srác, akit ismertem – mondta az édesapa.

Halála után „kis hercegként” emlékeztek meg az Allerton High School hetedik osztályos tanulójára, osztálytársai lufikat engedtek fel a tiszteletére. 

Ha segítség kell: Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!